Forrás: Getty

2019-es divat: ezek a trendek érkeznek az új évben

Naturalizmus mindenek felett

Folytatódik a természetességre való törekvés és az egyszerűség. Rattan, vessző, raffia, pamut, hatalmas fafelületek: ezek a textúrák határozzák meg a szobák alaphangulatát, legyen szó a szobakárpitokról vagy a kanapékról.

Ha szín, akkor rózsaszín

A rózsaszín különböző árnyalatai, mint a pink, orgona, púder, lesznek a meghatározó árnyalatok jövőre. A korábbi évek pasztelles visszafogottsága után most élénkebben fog mindez előretörni. A rózsaszín kombinációkban is remekül működik: nagyon szép a natúr színű kanapé mellett, de türkizzel és zöldeskékkel kombinálva is páratlan.

Asztalok sorban

A kör alakú kis asztalok halmozva lesznek jövőre divatosak. Lapjuk lehet fa, márvány vagy bármilyen kőhatású, lábuk pedig arany, bronz vagy sárgaréz árnyalatú fém. Két vagy három darabot helyezz egymás mellé, magasságuk pedig legyen eltérő egymáshoz képest.

Formabontó fotelek

A fotelek unalmasságának ideje lejárt! Izgalmas formák, merész kárpitok és vad színek jellemzik a következő évben ezt a bútordarabot.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.