Forrás: Getty

Rajzpályázat! Rajzold le álmaid gyerekszobáját, a legjobbakat könyvutalvánnyal jutalmazzuk – EREDMÉNYHIRDETÉS

Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen sokan vettetek részt a rajzpályázaton. Rengeteg szép és kreatív rajzot kaptunk, igazán különleges gyerekszobákat álmodtatok meg magatoknak. A zsűrinek nem is volt könnyű dolga! Mindenkinek szívből gratulálunk!

A zsűri által díjazott 10 rajz beküldői a következők (névsorban):
1.) Dolányi Dominik
2.) Erdélyi Bátor Csongor
3.) Fűrész Alíz
4.) Kis Izabella Enikő
5.) Mekota Bálint
6.) Oláh Dorottya
7.) Oláh-Koppány Emma Flóra
8.) Papp Léna Emma
9.) Rendesi Csillag Dóra
10.) Stréhn Zsófi

A 10 díjazott alkotó 5 munkanapon belül e-mailben kapja meg az online könyvutalványt.

Rajzpályázat! Rajzold le álmaid gyerekszobáját, a legjobbakat könyvutalvánnyal jutalmazzuk – EREDMÉNYHIRDETÉS

FELHÍVÁS

Biztosan te is eljátszottál már a gondolattal, hogyan rendeznéd be a szobádat, ha bármit (és tényleg) bármit megvalósíthatnál. Mi lenne benne? Egy mini focipálya? Egy háromemeletes babaház? Esetleg az egészet úgy rendeznéd be, mintha a dzsungelben élnél?

Tervezd meg és rajzold le, fotózd le, és küldd el nekünk álmaid gyerekszobáját! A legjobban sikerült alkotásokat (összesen 10 db-ot) egyenként 10.000 Ft értékű Tessloff-Babilon elektronikus könyvutalvánnyal jutalmazzuk.

Mit kell ehhez tenned?

  1. Tervezd meg álmaid gyerekszobáját!
  2. Rajzold le nekünk!
  3. Fotózzátok le vagy szkenneljétek be az alkotást, és szüleid segítségével küldd el nekünk az almaimhaza@fundamenta.hu e-mail címre.

Fontos: a rajzpályázatot az alábbi két kategóriában hirdetjük meg:

  • óvodás (5 díjazott)
  • általános iskolás alsó tagozatos diák (5 díjazott)

Mikor derül ki, melyik rajzok nyertek?

A rajzokat 2021. november 21-ig várjuk. A zsűri ezt követően dönt arról, hogy melyek a legjobban sikerült alkotások. Az eredményhirdetés 2021. november 25-én, 14 órakor lesz. A zsűri által a legjobbnak ítélt rajzok alkotóinak nevét honlapunkon, a www.otthonokesmegoldasunk.hu oldalon és a Facebookon is közzétesszük.

Ki vehet részt a játékban?

Azok az óvodás vagy általános iskola alsó tagozatába járó gyermekek, akik 2021. november 21-ig elkészítik, majd elküldik rajzukat a fent megadott e-mail címre.

Mit tartalmazzon az e-mail?

  • a rajzot
  • annak megjelölését, milyen kategóriában indulsz (a két meghirdetett kategória: óvodás és általános iskola alsó tagozatos diák)
  • a nevedet
  • az e-mail beküldő szülő adatait az ajándékok egyeztetése céljából (név, cím, telefonszám)
  • a következő hozzájáruló mondatot: „Szülőként/Törvényes képviselőként hozzájárulok saját és a Játékos gyermekem személyes adatainak kezeléséhez a Játékban történő részvétel céljából.”

Fontos tudnivaló

Az e-mail elküldésével a Szülő/Törvényes képviselő a Játékszabályzat szerint hozzájárul, hogy az általa beküldött pályaműveket a Szervező saját felületein (nyomtatott formában, online) a Játékos gyermek nevének feltüntetésével közzé tegye.

Mit lehet nyerni?

A legjobbnak ítélt 10 rajzot egyenként 10.000 Ft értékű Tessloff-Babilon elektronikus könyvutalvány jutalmazzuk, melyet a www.tessloff-babilon.hu oldalon válthattok be 2022. január 31-ig.

A rajzpályázatról, az ajándékokról és a személyes adatok kezeléséről részletesebben a Játékszabályzatban olvashattok.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.