Forrás: Getty

Zuhanyzó takarítása: így inthetsz búcsút az állandó súrolásnak

Csodaszerre fel!

A csillogó zuhanykabin nem álom többé! Annak érdekében, hogy megakadályozd a vízkő lerakódását, a csempék állandó szárazra törlését, mindössze a cikkben található csodaszerre van szükséged. Ennek a tisztítószernek hála rengeteg energiát és időt spórolsz meg! Kíváncsi lettél, hogy mi lehet ez a különleges szer? Akkor görgess lejjebb!

Lerántjuk a leplet…

Ez a csodaszer nem más, mint a mosogatógép öblítő, amely hosszú távon is tisztán tartja a zuhanyzót. Megakadályozza a vízkő lerakódását, méghozzá nem csak a csempéken, hanem a zuhanytálcán is.

Így használd

Szükséged lesz egy szórófejes flakonra, amibe engedj vizet, majd adj hozzá pár csepp mosogatógép öblítőt. Ezután alaposan rázd össze, és fújd be vele a csempéket és a zuhanytálcát, majd egy ronggyal töröld le. Ennek a trükknek hála egyszerűen nem tud megtapadni a víz, illetve a szappanmaradék ezeken a felületeken. Időről időre, amikor úgy látod, hogy már nem 100 százalékos a hatás, ismételd meg a folyamatot.

Tipp

A zuhanyzón kívül számos más területen és felületen is alkalmazhatod ezt a trükköt. Próbáld ki és varázsold csillogóvá az ablaküveget vagy a járólapokat. Utóbbi esetén fokozottan figyelj arra, hogy tényleg csak pár csepp öblítőt használj, ellenkező esetben csúszós lesz a padló.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.