Forrás: Getty

#vegyélhazait – És teremts azzal nyári hangulatot az otthonodban

Decoretti – made by L.B.

Laposa Bettina Bianka vagyok, a Decoretti – made by L.B. oldal megálmodója. A kreativitás az egész életemet átszövi, mindig is alkottam valamit. A bátorságot egy saját vállalkozáshoz azonban csak nemrég szedtem össze, köszönhetően a családom és a környezetem biztatásának. Javíthatatlan romantikus lélekként, a világot a szívén keresztül szemlélő emberként készítem szívvel-lélekkel, odaadással, időt nem sajnálva dekorációs termékeimet. Igyekszem minden alkalommal a tőlem telhető legtöbbet tenni, és bájos, harmonikus darabokat készíteni. A készletre készülő termékek mellett egyedi elképzelés alapján is dolgozom. Mindig izgalmas folyamat ötletelni egy saját elképzelés alapján. Találhattok kínálatomban az évszakokhoz, alkalmakhoz igazodó kopogtatókat, asztali díszeket, kaspós beültetéseket és üvegbúrás dekorációkat is, melyek nagyon közel állnak a szívemhez. 

Elérhetőségek: 

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Hobbi Faműhely

A mottónk: “Fa és műgyanta ötvözése egyedi tárgyakban.” Kézzel és különböző fa megmunkáláshoz szükséges gépekkel készítünk különleges, egyedi termékeket. Cseresznyefából, diófából, kőrisfából, hársfából készítünk használati és dísztárgyakat. A felületkezeléshez természetes olajat vagy méhviaszt használunk. A legnépszerűbb nyári dekorációs termékeink a Balaton motívumos kínáló tálcák, poháralátétek, faliképek, vágódeszkák. Termékeink egyedi jellegét garantálja az általunk felhasznált fa típusok más-más szerkezete, valamint az epoxy színezéséhez használt pigmentporok csodálatos színe. Ezért kettő egyforma terméket nem tudunk készíteni, csak hasonlót.

Galéria / 10 kép

Megnézem a galériát

VirágVarázs

Rátkai Edina vagyok, két kisgyermek anyukája. Pici vállalkozásomat 2019-ben indítottam, miután elvégeztem egy virágkötő tanfolyamot. Főállásban irodai munkát végzek, a dekoráció készítésben pedig kiélhetem a kreativitásomat. Hoztam néhány nyári darabot a tavalyi évről, és három kopogtatót, ami jelenleg is elérhető. A futó pozsgás ajtódísz 7.900 Ft, a napraforgós 8.900 Ft, míg a fehér vessző alapra készült vitorlás hajós kopogtató 11.900 Ft. Hasonló jellegű dekorációkkal fogok készülni az idei nyári szezonban is.

Elérhetőségem

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Norart

Kövy-Hesz Nóra vagyok, a Norart – Egyedi otthoni dekorációk megálmodója. Epoxi gyantából készítek különböző lakásdekorációkat. Több különböző, nyári hangulatot idéző alkotásom is van. Ezek közül kiemelkednek a nagy sikernek örvendő Balatont idéző termékek, melyek közt megtalálhatóak fa tálak, faliórák, de a személyes kedvencem a Balaton alakú falikép, amit pont ugyanolyan sokféleképpen készítek, mint amilyen ezerarcú maga a Balaton. De az állandó termékeimen túl egyedi ötletek megvalósításában is szívesen részt veszek. Balatonos termékeim túl pedig egyéb faliképek, faliórák, tálalók is készülnek a tengert idéző színvilággal és hangulattal.

Elérhetőségeim:

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

VM Design and Art

2021 augusztusában indítottam el a vállalkozásom. Próbálok több lábon állni, ezért nagy a termékpalettám. Készítek pólófonalból horgolt mandala szőnyeget, táskát, lakásdekorációt, egyedi vászontáskát, szalaghímzett képet, olajfestményt, valamint egyedi plüssmegrendeléseket is vállalok. Tervezem még a puff horgolást, valamint gyurma ékszerek készítését is. Így építgetem lassan a vállalkozásomat a nulláról.

Facebook oldalam: www.facebook.com/profile.php?id=100072453700536

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.