TOP 3 – Ennek a 3 lakberendezési trendnek ints búcsút 2022-ben

TOP 3 – Ennek a 3 lakberendezési trendnek ints búcsút 2022-ben

Az új év új trendeket is hoz, de ez egyben azt is jelenti, hogy néhánynak búcsút kell intenünk. Cikkünket épp ezeknek szenteljük.

Ötletládához ad!

Nyitott alaprajz

Az utóbbi években óriási rajongótábora volt a nyitott tereknek, de az utóbbi évek történései felülírták ezt, hiszen jelentős változásokon ment keresztül az életvitelünk. A karantén, illetve a pandémia következtében számos olyan szabályozás lépett életbe, melyek hatására az emberek ismét megszerették a négy fal közötti létet, illetve ismét élvezték, hogy minden egyes tevékenyégnek megvan a saját tere, ami teljes mértékben elhatárolódik a lakás többi részétől. Ha a mi otthonunkban is nyitott terek uralkodnak, akkor nem kell rögtön másik lakást keresnünk, hiszen szekrényekkel, paravánokkal vagy függönyökkel is teremthetünk különálló tereket.

Nyitott polcok

A nyitott polcok, főleg a konyhában, szintén rendkívül közkedveltek voltak, de idén ezeknek is búcsút kell intenünk. Ez a trend köztudottan csak akkor néz ki jól, ha rend uralkodik a polcokon. A pandémia során azonban több időt töltöttünk a négy fal között, így a konyhánkat is sűrűbben használtuk, ami bizony azzal jár, hogy nagyobb a rendetlenség. 2022-ben épp ezért visszatérnek a zárt szekrények. Ezek mellé nyugodtan felszerelhetünk egy-egy polcot, melyekre azonban inkább dekorációkat pakoljunk, mintsem poharakat, bögréket vagy tányérokat.

Szürke

Az olyan semleges színek, mint a fehér, bézs vagy szürke, rendkívül kedveltek, hiszen a legtöbb lakberendezés stílushoz passzolnak. Mivel azonban már rengetegen unják ezeket a színeket, idén előtérbe kerülnek az intenzívebb és erőteljesebb árnyalatok. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy át kell festenünk a falakat. Már az is teljesen elegendő, ha lecseréljük például a függönyöket, a díszpárna huzatokat vagy átfesthetjük a szekrényeket, polcokat.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin