TOP 3 – Ennek a 3 lakberendezési trendnek ints búcsút 2022-ben

TOP 3 – Ennek a 3 lakberendezési trendnek ints búcsút 2022-ben

Az új év új trendeket is hoz, de ez egyben azt is jelenti, hogy néhánynak búcsút kell intenünk. Cikkünket épp ezeknek szenteljük.

Ötletládához ad!

Nyitott alaprajz

Az utóbbi években óriási rajongótábora volt a nyitott tereknek, de az utóbbi évek történései felülírták ezt, hiszen jelentős változásokon ment keresztül az életvitelünk. A karantén, illetve a pandémia következtében számos olyan szabályozás lépett életbe, melyek hatására az emberek ismét megszerették a négy fal közötti létet, illetve ismét élvezték, hogy minden egyes tevékenyégnek megvan a saját tere, ami teljes mértékben elhatárolódik a lakás többi részétől. Ha a mi otthonunkban is nyitott terek uralkodnak, akkor nem kell rögtön másik lakást keresnünk, hiszen szekrényekkel, paravánokkal vagy függönyökkel is teremthetünk különálló tereket.

Nyitott polcok

A nyitott polcok, főleg a konyhában, szintén rendkívül közkedveltek voltak, de idén ezeknek is búcsút kell intenünk. Ez a trend köztudottan csak akkor néz ki jól, ha rend uralkodik a polcokon. A pandémia során azonban több időt töltöttünk a négy fal között, így a konyhánkat is sűrűbben használtuk, ami bizony azzal jár, hogy nagyobb a rendetlenség. 2022-ben épp ezért visszatérnek a zárt szekrények. Ezek mellé nyugodtan felszerelhetünk egy-egy polcot, melyekre azonban inkább dekorációkat pakoljunk, mintsem poharakat, bögréket vagy tányérokat.

Szürke

Az olyan semleges színek, mint a fehér, bézs vagy szürke, rendkívül kedveltek, hiszen a legtöbb lakberendezés stílushoz passzolnak. Mivel azonban már rengetegen unják ezeket a színeket, idén előtérbe kerülnek az intenzívebb és erőteljesebb árnyalatok. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy át kell festenünk a falakat. Már az is teljesen elegendő, ha lecseréljük például a függönyöket, a díszpárna huzatokat vagy átfesthetjük a szekrényeket, polcokat.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin