Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Már minden olyan ruhától megváltál, amit nem hordtál vagy már nem tetszik, ennek ellenére nincs elegendő hely a szekrényedben? Ebben az esetben ez a speciális hajtogatási technika lehet a segítségedre.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Alapesetben a megszokott módon összehajtogatjuk a ruhákat, és egymásra pakolva tesszük be őket a szekrénybe. Ezáltal szép rendezett hatást kelt a ruhásszekrényünk, ellenben alig lesz benne hely, így rövid időn belül el fog uralkodni a káosz, hiszen a helyhiány ellenére minden darabot be fogunk zsúfolni. Ilyen esetben a legtöbben egy új és nagyobb szekrény beszerzésén gondolkozunk el, pedig erre semmi szükség! Létezik ugyanis egy olyan speciális hajtogatási technika, amivel rengeteg helyet tudunk felszabadítani. Az alábbi videó segítségével el tudjuk sajátítani ezt a módszert, így a jövőben kiélvezhetjük a szellős szekrény adta előnyöket:

Nem meglepő, hogy ez a technika is Marie Kondo nevéhez fűződik, aki köztudottan a rendrakás és rendszerezés egyik nagymestere. Ennek a módszernek mindössze abban rejlik a titka, hogy nem egymásra, oszlopokban rendezzük el a ruhákat, hanem kicsi csomagokat hajtogatunk minden egyes darabból, és azokat tesszük be a szekrénybe.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin