Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Már minden olyan ruhától megváltál, amit nem hordtál vagy már nem tetszik, ennek ellenére nincs elegendő hely a szekrényedben? Ebben az esetben ez a speciális hajtogatási technika lehet a segítségedre.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Alapesetben a megszokott módon összehajtogatjuk a ruhákat, és egymásra pakolva tesszük be őket a szekrénybe. Ezáltal szép rendezett hatást kelt a ruhásszekrényünk, ellenben alig lesz benne hely, így rövid időn belül el fog uralkodni a káosz, hiszen a helyhiány ellenére minden darabot be fogunk zsúfolni. Ilyen esetben a legtöbben egy új és nagyobb szekrény beszerzésén gondolkozunk el, pedig erre semmi szükség! Létezik ugyanis egy olyan speciális hajtogatási technika, amivel rengeteg helyet tudunk felszabadítani. Az alábbi videó segítségével el tudjuk sajátítani ezt a módszert, így a jövőben kiélvezhetjük a szellős szekrény adta előnyöket:

Nem meglepő, hogy ez a technika is Marie Kondo nevéhez fűződik, aki köztudottan a rendrakás és rendszerezés egyik nagymestere. Ennek a módszernek mindössze abban rejlik a titka, hogy nem egymásra, oszlopokban rendezzük el a ruhákat, hanem kicsi csomagokat hajtogatunk minden egyes darabból, és azokat tesszük be a szekrénybe.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Tipp Ezekkel a házi praktikákkal patyolattiszta lesz a kocsibelső

Kiömlött innivaló, állatszőr, morzsák – az autónk belsejének sok megpróbáltatást kell kibírnia, melyeket nem lehet egyszerűen egy porszívó segítségével eltüntetni. Most azonban lerántjuk a leplet olyan trükkökről, melyeknek köszönhetően patyolattiszta lesz az autó belseje.

Felújítás A debreceni csoda: ez a 33 nm-es kis lakás poraiból éledt újjá

Nóriék másodszor is belevágtak: megvásároltak egy retró, lepukkant, elavult ingatlant, hogy aztán egy élhető és szerethető otthont faragjanak belőle. Ha eddig nem hittél volna a tündérmesékben, akkor a végeredményt látva ez most biztosan megváltozik. A konklúzió megint csak ennyi: nincs lehetetlen!

Tipp Költözés előtt állsz? Ezt a 6 teendőt még pakolás előtt végezd el, hogy gördülékeny legyen a váltást

Költözés előtt állsz? Szeretnéd, ha minél hamarabb visszaállna minden a normális kerékvágásba az otthonváltás után? Cikkünk segítségedre lesz.

Stílus Konyhafelújítás előtt állsz? Inspirálódj cikkünkből!

Konyhafelújítás előtt állsz és inspirációt szeretnél gyűjteni? A legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttük neked a legtrendibb megoldásokat. Rengeteg stílust hoztunk, így biztosan megtalálod azt, ami a befutó lesz számodra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin