Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Már minden olyan ruhától megváltál, amit nem hordtál vagy már nem tetszik, ennek ellenére nincs elegendő hely a szekrényedben? Ebben az esetben ez a speciális hajtogatási technika lehet a segítségedre.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Alapesetben a megszokott módon összehajtogatjuk a ruhákat, és egymásra pakolva tesszük be őket a szekrénybe. Ezáltal szép rendezett hatást kelt a ruhásszekrényünk, ellenben alig lesz benne hely, így rövid időn belül el fog uralkodni a káosz, hiszen a helyhiány ellenére minden darabot be fogunk zsúfolni. Ilyen esetben a legtöbben egy új és nagyobb szekrény beszerzésén gondolkozunk el, pedig erre semmi szükség! Létezik ugyanis egy olyan speciális hajtogatási technika, amivel rengeteg helyet tudunk felszabadítani. Az alábbi videó segítségével el tudjuk sajátítani ezt a módszert, így a jövőben kiélvezhetjük a szellős szekrény adta előnyöket:

Nem meglepő, hogy ez a technika is Marie Kondo nevéhez fűződik, aki köztudottan a rendrakás és rendszerezés egyik nagymestere. Ennek a módszernek mindössze abban rejlik a titka, hogy nem egymásra, oszlopokban rendezzük el a ruhákat, hanem kicsi csomagokat hajtogatunk minden egyes darabból, és azokat tesszük be a szekrénybe.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin