Forrás: Getty

Több hely kell a szekrényben? Ezzel a speciális hajtogatási technikával sikerülni fog

Alapesetben a megszokott módon összehajtogatjuk a ruhákat, és egymásra pakolva tesszük be őket a szekrénybe. Ezáltal szép rendezett hatást kelt a ruhásszekrényünk, ellenben alig lesz benne hely, így rövid időn belül el fog uralkodni a káosz, hiszen a helyhiány ellenére minden darabot be fogunk zsúfolni. Ilyen esetben a legtöbben egy új és nagyobb szekrény beszerzésén gondolkozunk el, pedig erre semmi szükség! Létezik ugyanis egy olyan speciális hajtogatási technika, amivel rengeteg helyet tudunk felszabadítani. Az alábbi videó segítségével el tudjuk sajátítani ezt a módszert, így a jövőben kiélvezhetjük a szellős szekrény adta előnyöket:

Nem meglepő, hogy ez a technika is Marie Kondo nevéhez fűződik, aki köztudottan a rendrakás és rendszerezés egyik nagymestere. Ennek a módszernek mindössze abban rejlik a titka, hogy nem egymásra, oszlopokban rendezzük el a ruhákat, hanem kicsi csomagokat hajtogatunk minden egyes darabból, és azokat tesszük be a szekrénybe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.