Forrás: Getty

Szokatlan, de annál divatosabb dekorelem: idén berobban a vintage létra
  • Dekortárgyak alapja

Albérletben laksz, ezért nem fúrhatsz polcokat a falra? Nincs hová kitenned a dekorációs tárgyakat? Egy vintage létra segítségedre lehet otthonod egyedi dekorációjában. Tekerj borostyánt vagy fényfüzért a létra oldalára, a fokokra pedig tegyél gyertyát, szobrokat, képeket vagy bármilyen személyes tárgyat.

  • Vintage létra törölközőtartónak

A törölközők ízléses tárolása komoly kihívást jelenthet azok számára, akik a minimalista, esetleg rusztikus stílust kedvelik. A vintage létrán azonban mutatósan és rendeltetésszerűen tudjuk szárítani a nedves fürdőlepedőket. Ha törölközőszárító funkciót szánunk a létrának, időnként kenjük le az egész felületet víztaszító lakkal, ami a törölközőket nem fogja be.

  • Tárolórendszer

Néhány deszka beszerzése után pikk-pakk polcosszekrényt varázsolhatunk a létrából. Biztos, ami biztos, csak könnyebb tárgyak kapjanak helyet rajta, nehogy túlterheljük a rendszert.

  • Hálószoba dekor és tároló

Mutatós módon tárolnád a meleg pokrócokat? Szerezz be egy vintage létrát a hálószobába! Lógasd fel rá a kedvenc plédjeid, majd dekoráld a létrát fényfüzérrel, képekkel, személyes tárgyakkal.

  • Benti virágtároló

Már annyi növényed van, hogy nem is tudod hová tenni őket? Szerezz be egy régi, kis méretű létrát vagy fellépőt, ahová kiállthatod kisebb fajtákat. Szuper dekorációs megoldás üres sarkokba vagy unalmas falfelületekre.

  • Különleges könyvespolc

Tárold stílusosan a kedvenc könyveid vintage létra segítségével. A korábban említett módokon lehet díszíteni a létrát, ezután már csak fel kell dobálni a kedvenc köteteinket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.