Forrás: Getty

Szereted a karácsonyi DIY projekteket? Íme, egy lista azokról, amiket már most gyűjts hozzájuk

1. WC-papír guriga

Ezer és egy karácsonyi dekoráció készül vécépapír gurigából, ám nagyon zavaró tud lenni, amikor csak pár darabot találunk a lakásban. Mostantól ne a szelektívbe dobd az üres gurigát, hanem gyűjtsd őket egy zsákban, hogy amikor munkához látunk, biztosan legyen elegendő. 

2. Természet díszei

A tobozok, botok és fenyőágak szintén a karácsony jellegzetes darabjai, ezért nem lehet eleget felhalmozni belőlük. A hétvégi vagy esti séták alkalmával kezdjük el összegyűjteni mindent, amit közvetlen a természettől kapunk. 

3. Jégkrém pálcikák 

Talán még nincs késő az év utolsó jégkrémjeinek elfogyasztásához, a pálcikákat pedig semmiképp se a kukába, hanem egy zacskóba vagy dobozba dobjuk. Megannyi, főleg gyerekeknek való barkács projekt létezik, aminek kizárólag csak jégkrémpálcika az alapja. 

Szereted a karácsonyi DIY projekteket? Íme, egy lista azokról, amiket már most gyűjts hozzájuk
Forrás: Getty

4. Kartondobozok

A kartondobozokat felhasználhatjuk ajándékok csomagolására, de szuper alapot adnak számos DIY projekthez. Sőt, be is csomagolhatjuk őket, mint az igazi ajándékokat, és betehetjük a fa alá.

5. Szárított gyümölcsök

A szárított gyümölcsök, főleg a szárított narancskarika már messziről karácsonyi hangulatot áraszt. Kezdjük el időben gyűjteni és kiszárítani a dekorációhoz szükséges gyümölcsöket, hogy szabadidőnkben már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan díszíthetjük vele a lakást.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.