Forrás: Getty

Nem szeretsz ruhát hajtogatni? Próbáld ki ezeket a trükköket – VIDEÓVAL

1. Farmer hajtogatási trükk

A farmernadrágok sok helyet foglalnak el, és nem túl szerencsés alakjukból kifolyólag szinte lehetetlen őket rendezetten tárolni. Ennek orvoslására a videón látható trükköt tudjuk bevetni: a farmert a száránál fogva felhajtjuk, majd ezt ismételjük meg még egyszer. Végül függőlegesen hajtsuk félbe a nadrágokat, és kész is vagyunk.

2. Pulóverek hajtogatása

Ennél kompaktabb módon nem is lehetne tárolni a pulóvert: az alját 4-5 cm-re hajtsuk fel, ezután a két ujját hajtsuk be középre, hajtsuk félbe a felsőt függőlegesen, utolsó lépésben pedig görgessük fel az alján lévő „erszénybe”.

3. Elegáns törölköző tárolási trükk

Tegyük magunk elé a törölközőt kiterítve, majd vízszintesen hajtsuk félbe. Ezután a két sarkot hajtsuk be egymásra, majd ezt is hajtsuk félbe, és fordítsuk be. Az utolsó lépés a szokásos felgörgetés, és amikor már csak pár cm lóg ki a csücsökből, hajtsuk vissza a másik oldalra.

4. Konyharuha hajtogatási trükk

A pulóverhez hasonlóan most is azzal kezdjük a hajtogatást, hogy a konyharuha alját pár cm-re felhajtjuk, aztán először függőlegesen, majd vízszintesen is megfelezzük. Utolsó lépésben a jól ismert görgetős módszerrel betűrjük a konyharuhát az első lépésben kialakított zsebbe.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.