Forrás: Getty

Kádár-kocka kérdőív: Ti hogyan tettétek élhetővé a saját kockátokat?

Közel 800.000 ilyen típusú ház található hazánkban, a felújítási hullámnak hála pedig egyre kevesebb áll újra üresen. Egyre többen látják meg ugyanis a kockaházakban a lehetőséget arra, hogy a masszív és időtálló falakat korunk igényeire szabva igazi család otthont faragjanak belőlük. Mi is számtalan olyan olvasói sikertörténetet mutattunk már be itt, az oldalon, amely igazolja: megfelelő tervezéssel – no, meg persze nem kevés kitartással – bizony ezekből az 50-60 éves ingatlanokból is lehet újra szerethető és élhető élettér.

Ha ti is egy ilyen ikonikus házban találtatok otthonra, akkor kérdőívünk éppen nektek szól. Ti mit újítottatok már fel benne? Mit terveztek még renoválni vagy éppen modernizálni?

Ha van pár perced, kérünk, válaszold meg a kérdéseket, hogy minél valósabb képet kaphassunk a múlt kádár-kockáinak jelenéről és jövőéről.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.