Inspiráló ősz – Élményekkel és ötletekkel tele vár az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszáma

Inspiráló ősz – Élményekkel és ötletekkel tele vár az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszáma

A legizgalmasabb évszakban járunk! A színek, az illatok, a hangulatok – mind arra sarkallnak minket, hogy alkossunk, tegyünk, csináljunk valami szépet. Ennek pedig a legjobb tere nyilvánvalóan az otthonunk. A legjobb társ benne pedig az Otthonok&Megoldások őszi köntösbe öltöztetett lapszáma.

Ötletládához ad!

Újra itt vagyunk – velünk együtt pedig az ősz is megérkezett. Az összhang pedig nem véletlen, hiszen ennek a színes évszaknak minden izgalmas alkotóelemével töltöttük meg magazinunk lapjait az első oldaltól egészen az utolsóig.

Hiszen az ősz annyi, de annyi mindent ad nekünk! Ott vannak a színek a terakottától egészen a borostyánig, amiket egyszerűen kötelező beköltöztetnünk ilyenkor életterünkbe. Aztán a téli álomra készülő természet ajándékai: elszáradó falevelek, földre hullott termések, illatozó faágak. Jöhetnek ők is! Miközben pedig őszi gúnyába öltöztetjük otthonunkat, lélekben már a télre készülünk, amihez elengedhetetlen, hogy egy kicsit kuckósítsuk a lakást.

De az ősz még ennél is többet ad! Azzal, hogy egyre rövidebbek a nappalok, fokozatosan “szorít be” minket a lakásba, hogy bentről, az ablakból csodáljuk teljes pompáját. És ha már ott vagyunk, rendezzünk, szervezzünk át ezt-azt, hiszen minden adott hozzá. Mert éppen erről szól az ősz: a lehetőségekről.

Mi is ezeket a lehetőségeket vesszük sorra az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszámában. Neked pedig nem maradt más dolgod, mint lecsapni rájuk, és kihozni életteredből (és mindennapjaidból) a maximumot.

Íme, egy kis ízelítő a tartalomból:

Ugorj fejest velünk az őszbe!

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Vendégségben jártunk Balázs Andinál

Inspiráló ősz – Élményekkel és ötletekkel tele vár az Otthonok&Megoldások magazin legfrissebb lapszáma

Ismét káprázatos lakásokra bukkantunk, járd be őket velünk:

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

És hasznos tippekből, tanácsokból sincs hiány:

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Engedd, hogy az ősz nagy dolgokra inspiráljon!  Az Otthonok&Megoldások legfrissebb lapszámát csordultig töltöttük neked ehhez ötletekkel.

IDE kattintva könnyen és gyorsan ellenőrizheted, hol kapható a lap a közeledben. Ha pedig szeretnéd mindig magadnál tudni, INNEN néhány kattintással kényelmesen, gyorsan és egyszerűen beszerezheted digitális formában is.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Tipp Gyertyával fűteni – Tényleg működik ez a trükk?

Amikor előbb sötétedik és már hűvös kint a levegő, előszeretettel gyújtunk gyertyát, hiszen meghitt hangulatot teremt. De gondoltad volna, hogy ezen felül akár fűteni is lehet velük?

Tipp Kazein festék – Mi is az, és hogyan alkalmazhatjuk?

A kazein festék egy nagyon különleges alapanyag, ugyanis a fő összetevője, a tejfehérje. Ezt a festéket leginkább a művészek szokták használni festményekhez, de kiválóan alkalmas falak, esetleg bútorok festésére is. Cikkünkben eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat erről a nem mindennapi megoldásról.

Tipp Október az idősek hónapja – Íme 5 tárgy, ami megkönnyíti idős szeretteink életét

Október az idősek hónapja, így ebben az időszakban idős szeretteink támogatásán és megbecsülésén a szokottnál is nagyobb a hangsúly. A technológia fejlettségének hála ma már a kapcsolattartás is egyszerűbb a szép korú rokonokkal, és számos olyan használati tárgy van, ami nagy segítséget nyújthat nekik a mindennapokban.

Kert Madáretető házilag – Építs otthont a kert legkisebb lakóinak

Egyre inkább közeledik a tél, ami azt jelenti, hogy az összes költöző madár elvonult már délre. Viszont azok a fajok, akik itt maradtak, elég nehezen jutnak élelemhez a fagyos hónapokban, de ezen könnyen segíthetünk. Mutatjuk, hogyan készíthető madáretető házilag.

Stílus Így dekoráld az otthonod őszi falevelekkel

Az őszi levelek csodaszépek, és ami a legjobb: mindenhol ott vannak, ráadásul ingyen. Egy napsütéses délutáni séta alkalmával marékszámra gyűjthetünk szép leveleket, amiket pár nap alatt tökéletes állapotúra préselhetünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin