Forrás: Getty

Inspiráció! Ezek a legszebb karácsonyi terasz dekorációk idén

1. Minimalista

Bár talán nem ez a minimalista dekoráció idézi meg leginkább az amerikai filmek hangulatát, megéri lemásolni. A természetes díszek sosem mennek ki a divatból, ezért nem lehet mellé lőni a fenyőkoszorúkkal és a cserepes minifákkal.

2. Elegáns piros

A karácsony színe vitathatatlanul a piros. A hatalmas piros szalagoknál jobban semmi nem teremt ünnepi hangulatot. A szalagokat tehetjük az ajtó koszorújára, vagy akár magára az ajtóra is. Ha vannak növények a teraszon, azok se maradjanak ki a masniosztásból. 

3. Karácsonyi köszöntő felirat

A karácsony a szeretet ünnepe, ez mindannyiunkra kihat. Egy köszöntő felirat segít ezt a melegséget közvetíteni, ezért kifejezetten jó ötlet ilyet kitenni az ajtó elé. Feldobhatjuk mikulásvirágokkal, és apró díszekkel a dekorációt, hogy még ünnepibb legyen a hangulat.

4. Mediterrán karácsony

Ki mondta, hogy csak hagyományos módon lehetne dekorálni karácsonyra? Akadnak mediterrán karácsonyi filmek is, amelyekből ugyanolyan jól lehet inspirálódni. Fenyőág helyett babérlevelek, gömbök helyett pedig narancsok lesznek a díszek. 

5. Anti-grincs grincsfával

Az anti-grincsek, azaz a karácsonymániások a grincsnek csak a formáját veszik át karácsonykor. A grincsfa elkészítése nem nagy kihívás, ráadásul tökéletes főszereplője lesz a terasznak. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.