Forrás: Getty

Gyakori tárolási hibák a fürdőszobában

Túl alacsony polcok

Szeretsz hajolgatni? A legtöbben erre rögtön határozott nemmel válaszolnak, mégis rengeteg alacsony szekrénnyel vagy polccal lehet találkozni a fürdőszobákban. Ezeknek az egyetlen praktikus oka a mosdó alatti hely kihasználása, ami teljesen logikus, ám a többi tárolónak egyáltalán nem kell olyan alacsonyan lennie, hogy csak görnyedve tudj hozzáférni a tartalmához. Válassz inkább olyan vertikális megoldásokat, mint például a helytakarékos sarokpolcok!

Parlagon hagyott falak

Mire használod a fürdőszobád falát, ha nem tárolásra? Persze, nem kell minden négyzetcentimétert polcokkal vagy alternatív tárolókkal borítani, de azért valószínű, hogy néhány fali alkalmatosság bőven elfér – akár váltakozó magasságban. A lényeg, hogy kényelmesen hozzáférj a holmikhoz, és ne jelentsenek akadályt a szabad mozgásban.

Gyakori tárolási hibák a fürdőszobában
Forrás: Getty

Túl sok a jóból

Annyi fantasztikus fürdőszobabútor és kiegészítő létezik, hogy valóban nehéz közülük választani. Emiatt a legtöbben túl sokat halmoznak fel belőlük, pedig itt is érvényes, hogy a kevesebb több. Néhány jól összeválogatott darab sokkal jobban tud érvényesülni, mintha egyszerre vonultatnál fel mindent, ami megtetszik.

A rendszerezés hiánya

Tusfürdők itt, arcápolók ott, a mosószerek amott… Ez egy ideig működik, ám ha nincs mindennek elkülönített tárolója, akkor előbb-utóbb óhatatlanul összekuszálódnak a dolgok. A legjobb, amit tehetsz, hogy nemcsak praktikus tárolókat használsz, hanem rendszerezőket is, amik ugyancsak támogatják a maximális helykihasználást.

Gyakori tárolási hibák a fürdőszobában
Forrás: Getty

A tükrös szekrény elhagyása

Úgy érzed, hogy a tükrös fürdőszobaszekrény túlságosan tömegdarab, így nem lehet trendi? Pedig rengetegféle változata létezik megannyi stílusban, és olyan tértágító tárolási lehetőséget kínál – éppen kellemes magasságban! –, hogy óriási luxus lemondani róla!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.