Családi szervező-rendszerezők – Így tarts mindent kézben a rohanós hétköznapokban

Családi szervező-rendszerezők – Így tarts mindent kézben a rohanós hétköznapokban

Sosem találod a pénztárcádat? Állandóan otthon marad a gyerekek kulacsa a reggeli rohanásban? Ezeket a kellemetlenségeket könnyen megelőzhetjük, ha kicsit rendezettebbé tesszük az életünket. Amerikában hatalmas népszerűségnek örvend a családi command center, ami egy olyan szervező-rendszerezőt jelent, ahová felírhatunk teendőket és melyen tárolhatunk fontos dolgokat. Erre hoztunk példákat.

Ötletládához ad!
  • Bejárati rendszerző

A bejárati ajtó környéke gyakran válik a rendetlenség áldozatává, ez pedig egyenes út az otthon felejtett kulcsokhoz, sapkákhoz, papírokhoz. A bejárati szervező-rendszerezőből nem hiányozhat egy naptár vagy mágneses tábla, ahová felírhatjuk a legfontosabb dolgokat, amikre szükségünk lesz napközben: a gyerekeknek a beadandókat, nekünk a határidős munkákat, vezethetjük a befizetéseket, a magánórákra stb… Fúrjunk fel rá kulcstartót is, és tartsuk is ott az összes kulcsot.

  • Dolgozószobai vagy íróasztali rendszerző

Nekünk a munkában, a gyerekeknek a sulihoz hasznos, ha minden teendőnk egy helyen van. A naptárak, mágneses táblák mellett tárolókat és akasztókat is szereljünk fel rá. Szintén divatos szokás, hogy fali kosarat is kap a rendszerező, melyben a beadandókat és a határidős, fontos papírokat külön gyűjthetjük, így ezek nem vesznek el a fiókban.

  • Konyhai tervező

Vezesd a bevásárlást és a heti menüt átláthatóan egy command centre segítségével. Írd fel a fogyó termékeket és a heti menühöz szükséges alapanyagokat, amiket biztosan be kell szerezni a heti nagybevásárlás alkalmával. Érdemes pár akasztót is felszerelni rá, melyre reggel mindig kikészíthetjük a kulacsokat és a reggeliket a gyerekeknek, így biztosan nem marad semmi sem otthon.

  • Nappali szervező

A határidőnaplók, termoszok és más hétköznapi tárgyak mindig fejtörést okoznak, ha fix helyről van szó. Ha eltesszük valahova őket, nincsenek kéznél, így elveszik a lényegük. Alakítsunk ki a nappaliban egy polcot, melyen mindent egy helyen tarthatunk, szereljünk fel melléjük táblákat és naptárakat is, és garantáltan semmi nem csúszik ki a kezeink közül.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 5 ok, amiért megéri szódabikarbónát tartani a mosókonyhában

Szereted a természetes megoldásokat? Imádod a friss, illatos mosott ruhákat? Akkor jó helyen jársz, eláruljuk, hogyan kapcsolódik ide a szódabikarbóna.

Tipp Izzó kisokos – Hova milyen izzó passzol igazán?

A lakásokban sok különböző lámpatest van, ráadásul más-más szobákban, amiknek a felhasználási módja is mind különböző. Ha nem tudod, hogy milyen izzót válassz a különböző helyekre, akkor itt az izzó kisokos, ami biztosan segít kicsit jobban megvilágítani a helyzetet.

Stílus 4 dekorációs trend, ami már idejemúlt – Ezeket kerüld 2022 őszén

Minden évnek és évszaknak megvannak a maga trendjei, így nem meglepő, hogy a lakberendezésnél is más számít divatosnak 2022 őszétől, mint ami az volt még nyáron. Nézzük, melyek az idejétmúlt trendek.

Otthon Budai családi bázis – három generáció használatában

Egy budai társasház elegáns lakásában vendégeskedtünk, amely Bárdos Zsuzsa enteriőrtervező útmutatásai alapján szépült.

Kert Az ősszel lehullott falevelek hasznosítása – 5 szuper ötlet

Az ősz egyik velejárója, hogy a lombhullató növények megszabadulnak a leveleiktől. Ennek nyomán az évszak közepére ellepik az udvart a lehullott falevelek. A szép látványon túl a legjobb, hogy van pár ötlet, amivel hasznos alapanyagot tudunk belőle készíteni.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin