Forrás: Getty

Családi szervező-rendszerezők – Így tarts mindent kézben a rohanós hétköznapokban
  • Bejárati rendszerző

A bejárati ajtó környéke gyakran válik a rendetlenség áldozatává, ez pedig egyenes út az otthon felejtett kulcsokhoz, sapkákhoz, papírokhoz. A bejárati szervező-rendszerezőből nem hiányozhat egy naptár vagy mágneses tábla, ahová felírhatjuk a legfontosabb dolgokat, amikre szükségünk lesz napközben: a gyerekeknek a beadandókat, nekünk a határidős munkákat, vezethetjük a befizetéseket, a magánórákra stb… Fúrjunk fel rá kulcstartót is, és tartsuk is ott az összes kulcsot.

  • Dolgozószobai vagy íróasztali rendszerző

Nekünk a munkában, a gyerekeknek a sulihoz hasznos, ha minden teendőnk egy helyen van. A naptárak, mágneses táblák mellett tárolókat és akasztókat is szereljünk fel rá. Szintén divatos szokás, hogy fali kosarat is kap a rendszerező, melyben a beadandókat és a határidős, fontos papírokat külön gyűjthetjük, így ezek nem vesznek el a fiókban.

  • Konyhai tervező

Vezesd a bevásárlást és a heti menüt átláthatóan egy command centre segítségével. Írd fel a fogyó termékeket és a heti menühöz szükséges alapanyagokat, amiket biztosan be kell szerezni a heti nagybevásárlás alkalmával. Érdemes pár akasztót is felszerelni rá, melyre reggel mindig kikészíthetjük a kulacsokat és a reggeliket a gyerekeknek, így biztosan nem marad semmi sem otthon.

  • Nappali szervező

A határidőnaplók, termoszok és más hétköznapi tárgyak mindig fejtörést okoznak, ha fix helyről van szó. Ha eltesszük valahova őket, nincsenek kéznél, így elveszik a lényegük. Alakítsunk ki a nappaliban egy polcot, melyen mindent egy helyen tarthatunk, szereljünk fel melléjük táblákat és naptárakat is, és garantáltan semmi nem csúszik ki a kezeink közül.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.