Forrás: Getty

5 nyári trend szín, ami egész évben dominálni fogja a lakberendezés világát

1. Halvány rózsaszín

A púderrózsaszín különböző árnyalatai nem most váltak divatossá, már jó ideje a lakberendezők és hobbi lakáscsinosítók kedvencei. Népszerűségük pedig a meleg hónapok elmúltával csak erősödik. Mert bár a púderrózsaszín kifejezetten nyári szín, az év bármely szakaszában jól mutat a lakásban.

2. Terrakotta

A terrakotta szín a mediterrán kertek és otthonok központi árnyalata. Tipikus nyári, mediterrán árnyalat, ami azonban nem csak a hőségben jó választás. A bohém vagy minimalista stílushoz kifejezetten passzol, nagyon sikkes megoldásokat kreálhatunk vele. 

3. Napsárga

A nap színe egész évben vidám hangulatot teremt a lakásban. Kis mennyiségben is képes megváltoztatni az atmoszférát, ezért a lakberendezők előszeretettel használják állandó dekorációként. 

4. Smaragdzöld

Modern, vintage vagy kortárs: mindegyik irányzathoz tökéletesen passzol a smaragdzöld. Nyáron elegáns és élettel teli a többi nyári kiegészítővel, a hidegebb hónapokban, a meleg és puha kiegészítőkkel pedig otthonos szín. A lakberendezők ezért is imádják: a smaragdzöld igazi ezerarcú árnyalat, a lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. 

5. Menta

Nemcsak ízben, de színben is a nyár slágere a menta. A lakberendezők falszínként és dekorációként is imádják, hiszen friss és modern. Nincs olyan pontja a lakásnak melyben ne mutatna jól, ám a világos szobákban tud igazán érvényesülni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.