Forrás: Getty

Zöld nappali ötletek – Így csempészd be a természet színét a nappaliba

1. Visszafogott olívazöld

Ha még csak ismerkedőben vagy az élénk színekkel, és nem szívesen ugranál fejest az élénk színű dizájnok világába, akkor a következő olívazöld megoldás tökéletes lesz számodra. Visszafogott, pasztell árnyalatban egyáltalán nem tolakodó, és szinte bármilyen jellegű nappaliba bevállalható.

2. Fűzöld és barna

Tele van a nappalid barna bútorokkal? A fűzöld a lehető legjobb választás melléjük, hiszen a két szín gyönyörűen kiegészíti egymást, és rendkívül sikkes hatást kelt.

3. Smaragdzöld

Szereted a merész és látványos megoldásokat? A smaragdzöld falak között biztosan sosem lesz unalmas az élet, és attól sem kell tartanod, hogy minden második ismerősödnél visszaköszönne ez a színválasztás.

4. Négyből egy

A zöldet használhatod „accent” színként, azaz csak egyetlen felületen, dekorációs céllal. Azt a falat válaszd „accent” falnak, ami a szoba fókuszpontjában áll, azaz amerre a bútoraid néznek. A nappali esetében a legtöbb esetben ez az a fal, amelyik előtt a tévé vagy a kandalló van.

5. Zöld tapéta

Rengetegféle mintájú zöld tapéta van, választhatsz akár olyat is, ami szép, zöld levelekkel megidézi a természetet. A tapétát is csak az egyik falra érdemes felvinned, pláne, ha feltűnő minta van rajta, különben giccses hatást is kelthet a végeredmény.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.