Forrás: Getty

Tudd meg, melyik karácsonyi dekorációs stílus illik hozzád a legjobban

1. Nosztalgikus vagy modern?

A karácsonyi készülődés sokak számára a nosztalgia időszaka, amikor felidézik kedvenc gyerekkori emléküket, és az ünnepi dísszel próbálják megidézni a régi, gondtalan időket. Szép számmal akadnak olyanok is, akik ennek a szöges ellentétei: szeretik követni a trendeket, és szívesen kipróbálják a modern megoldásokat.

2. Színes vagy egyszínű?

A szinteket tekintve szintén két nagy táborról beszélhetünk. Vannak, akik színpompába öltöztetik a lakást a szeretet ünnepére, míg mások inkább egyetlen, jól megszokott árnyalatot választanak a dekorációhoz. Ha utóbbihoz tartozol, akkor célirányosan az általad kedvelt színek között nézelődj a boltokban, így biztosan harmonikus lesz a karácsonyi dekor.

3. Csicsás vagy letisztult?

A csicsást itt a lehető legjobb jelentésében használjuk. Ha tipikusan olyan vagy, aki még a fürdőszoba kilincset is feldíszíti, akkor számodra nem létezik túl sok dekoráció. Ám ha a visszafogott, letisztult díszítést szereted, akkor jobb, ha minél többször állsz ellen a boltok polcain lévő jópofa díszeknek. Csak akkor szerezz be valami újat, ha kifejezetten hiányzik valahonnan. Ennek a módszernek hála, biztosan nem lesz túl sok a dísz otthonodban.

Tudd meg, melyik karácsonyi dekorációs stílus illik hozzád a legjobban
Forrás: Getty

4. Mű vagy természetes?

A klasszikus karácsonyi dekorációk nem éppen természetközeliek, ezért ha a nosztalgikusok táborát erősíted, talán nem a natúr díszek lesznek a befutók számodra. Ha pedig a természetes díszeket kedveled, akkor jobb ha el is felejted a boltokat, hiszen a legszebb fenntartható díszek a szabad ég alatt találhatók.

Tudd meg, melyik karácsonyi dekorációs stílus illik hozzád a legjobban
Forrás: Getty
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.