Forrás: Getty

Szeretnél fehér konyhát? Akkor készülj, mert megmutatjuk, milyen sok opció közül válogathatsz

A fehér konyha nagyobb népszerűségnek örvend, mint valaha, és rengeteg kreatív megoldás született ezzel a színnel. Keverhetjük a textúrákat, az árnyalatokat, és kipróbálhatunk különböző stílusokat. Milyen opciók vannak a fehér konyhára? Mutatjuk.

1. Elegáns fehér márvány

A fényűző otthonok kötelező eleme a márvány. A márvány konyhapult luxus hatást kelt, fehér bútorokkal kombinálva pedig igazi magazinfotó hatása van. Az elegancia tovább fokozható letisztult megoldásokkal.

2. Fehér modern farmház

Napjaink legnépszerűbb fehér konyha megoldása. A modern farmház stílus az összes helyiségben tarol, ám a konyhában mutat a legjobban, hiszen a farmházak középpontja mindig is a konyha volt. A virágok és rusztikus kiegészítők pedig élettel töltik meg a teret.

https://www.instagram.com/p/CeDck1Aq9xf/

3. Fehér skandináv konyha

A skandináv lakberendezési stílus a dizájnerek nagy kedvence, hiszen bármilyen mennyiségben jól mutat benne a fehér szín. Az egyhangúságot a sötét színű fa bútorok törik meg, és természetesen a zöld növények sem maradhatnak el. A skandináv stílus nagy előnye, hogy nem kell a túlzott minimalista berendezésre törekedni, nyugodtan hagyhatunk szem előtt használati tárgyakat, hiszen hozzátesznek az összképhez.

4. Modern fekete és fehér

A fekete és fehér közismert színpárosa modern köntösbe bújtatva igazi csoda konyhát varázsol. A fogantyúk és kilincsek legyenek feketék, hogy feldobjuk a fehér konyhaszekrényt. Szintén jó ötlet fekete lebegő polcokat felszerelni a falra, valamint a fekete konyhai gépeket kiállítani a pultra.

5. Bohém konyha

Rattan, fehér szín, növények és fa – ez bizony mind a bohém stílus jellegzetessége. Otthonos, mégis elegáns megoldás, ami kicsi és nagy konyhákban egyaránt jól mutat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.