Forrás: Getty

Pénztárcabarát sikk: 5 megfizethető apróság, mely exkluzívabbá teszi az otthonod

A lakberendezők azt vallják, hogy a lakás értéke nem egyenlő a rá költött összeggel. Rengeteg olyan kiegészítő van, ami anélkül varázsolja különlegesebé az otthonod, hogy mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod érte. Csupán tudnunk kell, mit keressünk a lakberendezési boltban. Hoztunk 5 olyan megfizethető apróságot, melyek garantáltan értékesebbé teszik a lakást.

1. Minőségi képkeretek

Nem kell, hogy aranyozott képkereteket szerezzünk be, az is elég, ha dizájnos vagy jó minőségű fotótartóink vannak. Ha a boltokban nem találsz semmi kedvedre valót, mindenképp nézz szét az interneten. Rendkívül széles választékban kaphatók már képkereteket, sőt, akár használt, régen vagyont érő kereteket is fel lehet kutatni szinte fillérekért.

2. Zsebkendő doboz

Párezer forintért már szuper minőségű, mutatós zsebkendőtartó dobozt lehet kapni, ami szép köntösbe rejti a zsebkendőt. A bolti csomagolások vagy túl gyenge minőségűek, vagy éppen túl csicsások ahhoz, hogy jól mutassanak a lakásban.

3. Mutatós váza friss virággal

Szintén párezer forintos beruházás egy szép váza, ami friss virágokkal mindig luxus hatást kelt. A váza keresést is érdemes az interneten folytatni, hiszen rengeteg használt darab van, ami tökéletes állapotú és igazi minőségi darab, és csupán kihasználatlanság miatt szabadulnának meg tőle.

4. Díszfüggönyök

A függönyök erejét mindig alábecsülik, pedig egy jól megválasztott kombináció azonnal exkluzívabb hatásúvá varázsolja a szobát. Az egész ablakot takaró fehér, szinte átlátszó függöny két oldalára mindenképp szerezzünk be díszfüggönyöket. Otthonosabbnak és értékesebbnek fog tűnni tőlük a lakás.

5. Fém díszek

A fémből készült dekorációs tárgyak mindig is a pompával és a fényűzéssel társultak. Egy időben kifejezetten régimódinak számítottak, ám most ismét „felültek” a trend-vonatra. A klasszikus fém szín helyett most a rosé gold vagy a pezsgő színű kiegészítők divatosak.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.