Forrás: Getty

Íme, az amerikai alelnök konyhaszekrénye!

A tengerentúlon nagy kultusza van a hálaadás ünnepének, ami november harmadik csütörtökére esik. Az alelnök is megmutatta, milyen fogással készül, a fotón pedig ott a konyhaszekrény és a pult. Úgy tűnik, hogy a szolgálati lakásában – ami valójában az amerikai haditengerészet tulajdonában álló hatalmas ingatlan, a nyilvánosság számára ismeretlen címen – letisztult és praktikus konyha várta őt és férjét, Douglas Emhoffot.

A halványszürke és fehér konyhában nyilván csúcsminőségű háztartási gépek kaptak helyet, a süllyesztett fogantyús minimalista szekrények pedig alighanem hasonló étkészletet rejtenek. Noha a süllyesztett fogantyú rendkívül egyszerű megoldásnak tűnik, valójában sokkal erőteljesebb hatást gyakorol az enteriőr összhatására, mint hinnénk. Itt ugyanis arról van szó, hogy kevesebb anyagfajtával és színnel megmarad ugyanaz a funkció – tehát ez a konyhabútor maga a megtestesült minimalizmus.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.