Forrás: Getty

Így készítsd fel a teraszt a hidegebb időre, hogy az utolsó őszi napsugarakat is kint élvezhesd

1. Fénysorok és lámpások

A nyári, késő éjjelig elhúzódó kinti bulikon a hangulat miatt aggatunk fénysorokat és lámpásokat a teraszra. Ezektől a nyár végével sem kell elbúcsúznunk, hiszen ősszel jóval korábban sötétedik, így hasznos lehet a hangulatos fényforrás.

2. Szőnyeg

A hőérzetet jelentősen javíthatja, ha szőnyegeket teszünk a teraszra. Ez különösen fontos, ha hideg burkolattal van burkolva a padló. Mivel ősszel sok a csapadék, olyan darabot válasszunk, amelyet könnyű tisztítani, azaz a rossz idő okozta foltok sem jelentenek majd problémát.

3. Plédek

A hűvösebb nyári estéken sem jön rosszul egy meleg kinti pléd, ősszel pedig egyenesen kötelező tartani párat a teraszon. Betakarózva akár órákon át kint ücsörögni sincs hideg, ezért az átmeneti időben sem kell lemondanunk a kedvenc könyvünk olvasásáról a teraszon.

Így készítsd fel a teraszt a hidegebb időre, hogy az utolsó őszi napsugarakat is kint élvezhesd
Forrás: Getty

4. Tűzrakó tál

A baráti vagy családi összejövetelek azonnal meghittebbé válnak, ha a tűz meleg fénye világítja meg az arcokat. A mobil tűzrakó tálak teljesen biztonságosak, könnyen hordozhatók, és tökéletesek a hűvös, kint töltött estékre. Érezhetően melegebb lesz körülötte, ezért meg se kottyan az ősz hidege.

5. Hősugárzó

A profi hősugárzók mellett szinte észre sem vesszük, hogy valójában hűvös szelek fújnak az udvaron. Bár kicsit borsos az áruk, megéri beszerezni egyet, főleg, ha sok időt töltünk kint ősztől tavaszig is.


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.