Forrás: Getty

Hangulatos fürdőszobára vágysz? Akkor ezt a 4 dolgot pakold el szem elől

Kopott textíliák

Már nem is emlékszel, hogy mióta van használatban a zuhanyfüggöny vagy a kilépő, de azt tudod, hogy látszik rajtuk az idő múlása? Bizonyos textíliákon sajnos a rendszeres tisztítás és ápolás sem segít, így például a törölközőket és a köntösöket is bizonyos idő után le kell cserélned. Erre nem csak higiéniai okok miatt van szükség, hanem azért is, mert elhasználódnak az anyagok – ami látványnak sem szép. Ezért ajánlott bizonyos időközönként lecserélned a zuhanyfüggönyt, a kilépőt és társaikat. Ez egyébként azért is nagyon jó, mert az új darabokkal megváltoztathatod a fürdőszoba stílusát, illetve színt is varázsolhatsz bele.

Túl sok szépségápolási termék

Testápoló, nappali arckrém, hajlakk… Ha túl sok kozmetikai termék hever a polcon vagy a mosdó mellett, akkor mindig rendezetlen hatása lesz a fürdőszobádnak. Jobban teszed, ha ezeket egy szekrényben tartod vagy zárt polcon, de akár dekoratív dobozokba vagy kosarakba is elrejtheted őket.

Tipp: A krémek elpakolása során egyúton azt is vizsgáld meg, hogy melyik járt már le, és azoktól válj meg.

Eredeti csomagolásban tartott termékek

Nem számít, hogy fültisztító pálcikákról vagy folyékony szappanról van szó, egyiket se tartsd az eredeti csomagolásban, hiszen ezek biztosan rontanak az összképen. Vásárlás után inkább tedd, illetve töltsd át ezeket a termékeket egy szép tárolóba. Ezáltal sokkal rendezettebb és szebb hatást kelt a fürdő.

Szanaszét heverő gyógyszerek

A pirulákat akkor se hagyd szanaszét a fürdőben, ha rendszeresen kell szedned azokat. Inkább tartsd ezeket is egy külön szekrényben vagy tárolóban. Ez ráadásul nem csak esztétikum miatt lényeges, hanem azért is, hogy megvédd a gyógykészítményeket a nedvességtől és párától.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.