Ha az építész otthonról dolgozik – Borsos Ágnes térszervezési tippjei

Fekete

A korábban egy panellakásban élő pár számára nagynak és magasnak tűntek a régi lakás terei. A fekete szín alkalmazása viszont optikailag közelebb hozza, beljebb húzza a felületeket, így otthonosabbá téve a teret.

Tárolás

A nagy belmagasság miatt a megszokott szekrények hatalmas térelemek lettek volna, ezért a szükséges tárolóbútorok inkább a plafonig beépítve, szinte falként jelennek meg a lakásban.

Elkülönült munkatér

A lakás egyik előnye, hogy a hatalmas, kétszárnyú ajtókon keresztül az egészen át lehet látni. A munkára használt szoba berendezése is tökéletes egységet alkot a lakás többi részével, este ennek ajtaját mégis becsukják.

Kihasznált lehetőségek

A bejárat melletti három négyzetméteres helyiségbe befért egy wc, egy zuhany és egy kézmosó is.

Helytakarékos térelválasztás

A lakásban több trükköt is bevetettek, hogy ne tagolják feleslegesen ajtók a tereket. Helyettük tolóajtók, függönyök is segítenek az elkülönítésben.

Borsos Ágnes körbe is vezetett minket lenyűgöző otthonában. A káprázatos részleteket az Otthonok&Megoldások magazin téli számában találod. A lapot keresd november 23-ától az újságárusoknál!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.