Forrás: Getty

Fésülködőasztal ötletek képekkel – Az internet kedvenc megoldásai egy helyen

Csinos fésülködőasztal ötletek

Rengeteg sminkcuccod, bőrápolási terméked és hajkiegészítőd van? Sok időt töltesz szépítkezéssel? Ha a nagy, látványos sminkek imádója vagy, fontos, hogy jól ki legyen világítva a fésülködőasztal, illetve elegendő tárolóra is szükséged lesz. Ezek a puccos, profik sminkesektől ellesett fésülködőasztal ötletek:

  • Csillámok mindenhol

Aki szereti a csillogást és a luxus életérzést, annak nem létezik olyan a szótárában, hogy túl csillámos. Asztal, tükör, kisláda – mindent, csak ha csillog! Jó hír, hogy nem kell a túlárazott, bolti csillámos asztalt megvásárolni, elkészíthetjük mi magunk is. Lehet kapni csillámos öntapadós szalagokat, melyekkel kidekorálhatjuk a fésülködőasztalt.

  •  Monokróm

A hófehér, monokróm fésülködőasztalnál elegánsabbat keresve sem találnánk. A nyitott polcok minimalista dekort kívánnak, egy-egy látványos táska vagy parfüm is jó erre a célra. A fehér háttér tiszta, kellemes érzést áraszt, ezért jó érzés beülni szépülni egy ilyen helyre.

  • Kivilágított tükör

A precíz, jól sikerült smink egyik kulcsa a jó világítás. Nem csoda, hogy minden profinak kivilágított tükre van, és minden amatőr sminkes is erre vágyik. Alternatív megoldás a lámpás tükörre egy sima, amire mi magunk szerelünk világítást. Ez lehet akár egy szimpla LED fénysor is, ha egyszerűbb megoldást keresünk.

Egyszerű fésülködőasztal ötletek

Nem kell profi sminkesnek lennünk ahhoz, hogy létjogosultsága legyen a fésülködőasztalnak. Mindenki megérdemel egy szépítkezősarkot, még akkor is, ha csak hajfonásból és arckrémből áll a napi rutinunk. Hoztunk pár letisztult megoldást, ha a minimalizmus és a visszafogottság híve vagy:

  • Csak a legfontosabbak

A fésülködőasztal legfontosabb eleme a tükör, hiszen enélkül nehéz megigazítani egyenletesen felkenni az alapozót. A minimalista dizájn nem igényel többet pár növénynél és egy asztali tükörnél. Lehetőleg fiókos asztalt szerezzünk be, hogy szinte láthatatlanul tudjuk tárolni piperekellékeinket.

  • Fali tükör kisasztallal

Nem csak a bolti fésülködőasztalt használhatjuk szépítkező saroknak. Egy sima asztali tükör egy pici asztal társaságában tökéletes kombó, tárolónak pedig emeletes polcrendszert használhatunk.

  • Fürdőszobai sarok

Fésülködőasztal kerülhet a fürdőszobába vagy a fürdőszoba folyosójára is, pláne, ha természetes fényárban úszik. Ezesetben azonban úgy alakítsuk ki a tárolást, hogy a pára és a víz ne tudjon kárt tenni a pipereholmikban.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.