Ezek a last minute dekorációs ötletek pillanatok alatt rémisztővé varázsolják a lakást

Ezek a last minute dekorációs ötletek pillanatok alatt rémisztővé varázsolják a lakást

Az utolsó pillanatban derült ki, hogy nálad lesz a halloween-i buli? Esetleg eddig nem volt időd rémisztő hangulatba kerülni? A legjobb helyen jársz.

Ötletládához ad!

A halloween tökéletes alkalom arra, hogy elmerüljünk a DIY dekorációk világában. Akár egyetlen délután is elég lehet ahhoz, hogy rémisztő hangulatba varázsoljuk a lakást szuper könnyen elkészíthető díszeknek hála. Ráadásul mindegyik pénztárcabarát, és nem igényelnek különleges alapanyagokat sem.

1. Múmia lámpások

Egyik buli sem az igazi lámpások nélkül, a rettegés éjszakán pedig csak rémisztő megoldás jöhet szóba. Fogj egy befőttesüvegeket, sebkötözőt, ragasztópisztolyt és mozgó szem matricát. Ragasztópisztollyal kend be az üveg nagyját, majd tekerd körbe a sebkötözővel az egészet. Miután megszáradt, ráerősíthetjük a mozgó szem matricákat, dobjunk mindegyikbe egy-egy mécsest, és meg is vagyunk.

2. Szellem girland

A szellemek elkészítéséhez szükségünk lesz egy szellem alakú sablonra, újságpapírra, kartonra, ragasztóra, zsinegre, csipeszekre és filctollra. A sablon segítségével vágjunk ki szellemformákat az újságpapírból és a sablonból is, majd ezeket ragasszuk egymásra. Filctollat rajzoljunk arcot a szellemeknek, ezután a kész szellemfigurákat erősítsük fel a zsinegre a csipeszek segítségével.

3. Karton denevérek

A sok denevér elkészítéséhez különböző méretű denevér formájú sablonokra lesz szükségünk, valamint fekete kartonpapírra. A sablonok segítségével rajzoljuk fel a kartonra a denevéreket, vágjuk ki őket, majd gyurmaragasztóval erősítsük fel őket a falra vagy tükörre.

4. Szalvéta szellemek

Fehér szalvéta és vatta minden háztartásban akad, ezekhez a szellemekhez pedig pont elegendő ennyi. A szalvéta közepébe tegyünk vattát, majd hajtsuk úgy a szalvétát, hogy a vattával kitömött rész legyen a szellemek feje. Zsineggel rögzítsük a fejüket, végül fekete filccel rajzoljunk arcot a szellemeknek, és el is készültünk.

5. „Tökjó” lufik

Narancssárga lufikból pillanatok alatt halloween-i tököket készíthetünk egy fekete filctoll segítségével. Fújjuk fel a lufikat, majd nagyon óvatosan rajzoljunk nekik töklámpás arcot. Használjunk vastag fejű filcet, nehogy kiszúrja a lufikat.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Neked készítettem VI. – Csodaszép ékszertartó doboz fillérekből

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amit odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Tipp Zuzmófal készítése házilag – Furcsa, modern és látványos dekoráció

A zuzmófal készítése házilag is megoldható, ha tisztában vagyunk pár alapvető szabállyal az elkészítése és gondozása kapcsán. A legjobb helyen jársz, ha te is szeretnéd a természet csodaszép darabjával feldobni az otthonod.

Otthon Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!

Amikor valaki nem saját tulajdonú, hanem bérelt ingatlanban álmodja meg otthonát, gyakran nem is igazán szabja magára a tereket és a stílust. Niki viszont úgy döntött, valóban hozzá illő zugra vágyik, és Bíró Andrea lakberendező segítségével meg is valósította elképzelését.

Tipp Magad készítette dísz a karácsonyfára: aranyos csillagok sótésztából

Ne tévesszen meg, hogy ehhez a DIY projekthez sótésztára van szükség. Nem süteményt fogunk készítünk, hanem karácsonyi díszeket, amik akár kulcstartóként is megállják a helyüket.

Tipp Tedd fel úgy az égősort a karácsonyfára, ahogy csak a profik tudják

Lehet bármennyi dísz is egy karácsnyfán, igazán az égősortól lesz szép. Segítünk, hogy ezzel idén már ne legyen problémád.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin