Forrás: Getty

Barna faldekorációs ötletek – Így dobd fel az üres falrészeket a barnával

1. Barna festmény

A festmények a legklasszikusabb faldekorációnak számítanak. A barna szín pedig melegséggel tölti meg a teret, ezért a családi nappaliba vagy hálószobába szuper faldekoráció pár barna festmény vagy fotó. Itt választhatunk a klasszikus és a modern formákat is attól függően, milyen stílusú az adott szoba.

2. Barna pöttyös fal

A barna vagy bézs falakat modern módon feldobhatjuk, ha fehér alapon barna pöttyös falat készítünk. Természetesen vannak ilyen kész tapéták is, ám saját kezűleg sem túl komplikált megoldani.

3. Barna makramé

A makramé szintén pofonegyszerűen elkészíthető dekoráció, mégis csodálatos végeredményt lehet elérni vele. Ha nem szeretnénk ezzel bajlódni, akkor keressünk fel kézműves kisvállalkozókat, akik megrendelésre dolgoznak a mi elképzeléseink szerint.

4. Barna falmatrica

Régen a falmatricák többnyire silányok, és nem kifejezetten ízlésesek voltak. Napjainkban azonban már szinte festménynek kinéző, csodaszép és igényes falmatricák kaphatók, amelyekkel igazi modern megoldásokat lehet elérni. A barna falmatrica is ilyen, már a profi lakberendezők is előszeretettel használják faldekorációnak.

5. Barna „hangsúly” fal

Angolul accent wall-nak hívják azt a falfelületet, ami feltűnőbb színű a többinél vagy valamilyen rikító mintás tapétája van. A sötétbarna különös melegséggel áraszt el bármilyen szobát, még akkor is, ha csak az egyik fal felületére visszük fel. Szuper meghitté tudja tenni ez a megoldás az étkezőrészt vagy a nappalit is.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.