c

A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Jöjjenek a napfelkelte színei!

A meleg és mély tónusok, valamint a földszínek kerülnek a középpontba, ami nem meglepő, hiszen az év eleji hideg és szürke időben mindenki arra a hangulatra vágyik, amit ezek az árnyalatok közvetítenek. Az olyan kellemes érzést sugárzó színek, mint a vörös, a narancs és a sárga, egymás mellett találhatók a színkörben, és boldogsággal, optimizmussal és élettel töltenek meg. A téli sötét és hideg napokon ezek javítják a hangulatot, este a kanapén pedig a biztonság érzetét sugallják. Nem meglepő, hogy ez a színpaletta fogja uralni a 2023-as évet. Míg télen főleg az olyan meleg árnyalatok kerülnek az érdeklődés középpontjába, mint a cseresznyepiros, a burgundi vörös, az erős vérnarancs vagy a vörös narancs, addig tavasszal már inkább a világosabb színekre helyeződik a hangsúly, mint amilyen a citrom, a narancs és a lágy barack.

Így alkalmazd ezeket a színeket

Ha szépen lassan szeretnéd az otthonodba csempészni ezeket az árnyalatokat, akkor először cseréld le például a textileket. Első körben mindig ezekkel érdemes kezdened. Szerezz be ilyen színű díszpárnákat, ágyneműt, terítőt, szőnyeget stb. Ez nem jár nagy felhajtással, ellenben igenis van hatásuk. De ha ennél merészebb vagy, akkor válassz egy napfelkelte színű kanapét vagy székeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.