A legnépszerűbb íróasztal stílusok – Elhoztuk képeken az íróasztalok kalauzát

A legnépszerűbb íróasztal stílusok – Elhoztuk képeken az íróasztalok kalauzát

Lecserélnéd az íróasztalod? Esetleg dolgozószobát rendezel be, vagy a gyerek tanulósarka lesz felfrissítve? Ezek a legnépszerűbb íróasztal stílusok, melyekhez képeket is hoztunk, hogy minél könnyebben le tudd koppintani a végeredményt.

Ötletládához ad!

Modern íróasztal stílusok

Irigykedve nézed a szebbnél szebb íróasztalokat az Instagramon? Szereted a modern megoldásokat? Mutatjuk a modern stílusú íróasztal felhozatalt.

  • Kortárs

A fiatalok számára az ehhez hasonló kortárs megoldások lesznek a befutók. Például a felhő formájú tükör, különleges alakú vázák és növények kötelező elemek. Munkaasztal esetén azonban érdemes visszább venni a dekorációból, mert ezek elvonják a figyelmet. A kortárs asztalok többnyire egyenes vonalakkal és mindkét oldalt tárókkal rendelkeznek.

  • Minimalista

Az íróasztal stílusok sztárja a minimalista megvalósítás. Csak a szükséges kiegészítők kerülnek az asztalra, ám ezek mutatós darabok. A minimalista íróasztal stílus főként azoknál fog beválni, akik csupán egy laptopról dolgoznak, ehhez az irányzathoz ugyanis nem sok tároló dukál.

  • „Zöld”

A természetközeliség bizonyítottan növeli a produktivitásunkat, és még a hangulatunkra is pozitívan hat. A fenntarthatóság is egyre elterjedtebb napjainkban, ezért nem csoda, hogy a legújabb trendek között zöld megoldások is helyet kapnak. A klasszikus fa asztalt díszítsük cserepes növényekkel, és törekedjünk minél organikusabb anyagokat használni az asztal környékén.

Klasszikus íróasztal stílusok

Ha munkáról van szó, sokan a klasszikus opciókat kedvelik, hiszen ezek kellően komoly atmoszférát teremtenek. Lássuk, milyen klasszikus megoldások nyerték el az Instagram közösségének tetszését.

  • Klasszikus fa asztal

Ha íróasztalról van szó, sokunknak a klasszikus, fából készült, sok fiókos kivitel jut eszébe. Bár már nem ezek a leggyakrabban választott darabok, nem tudunk velük mellé lőni, hiszen időtálló stílus. Jó választás azok számára, akik rendszeresen fogadnak üzleti partnereket, hiszen ez egy univerzális stílus, azaz mindenki számára szimpatikus lesz.

  • Üvegasztal

A 2000-es évek kedvencének, az üvegasztaloknak pár évvel ezelőtt leáldozott, ám most ismét egyre többen szavaznak nekik bizalmat. Ez a típus komoly atmoszférát teremt, ezért jó választás dolgozószobába, hiszen pozitívan hat a produktivitásunkra. Világos, trendi darabokkal modern hatásúvá tehetjük, míg sötét, fa bútorokkal inkább a klasszikus vonalat erősítjük.

  • Fém asztal

Nem csak fa íróasztallal tudjuk a hagyományos irányzatot követni. Választhatunk például fémből készült darabot is, ami szintén kiállja az idő próbáját. Hosszútávra mindenképp megfontolandó opció, garantáljuk, hogy évek múlva is imádni fogod!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Önálló lakásra vágysz? Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét.
Megnézem
Bezárom
Promóció Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Tipp Ezekkel a házi praktikákkal patyolattiszta lesz a kocsibelső

Kiömlött innivaló, állatszőr, morzsák – az autónk belsejének sok megpróbáltatást kell kibírnia, melyeket nem lehet egyszerűen egy porszívó segítségével eltüntetni. Most azonban lerántjuk a leplet olyan trükkökről, melyeknek köszönhetően patyolattiszta lesz az autó belseje.

Felújítás A debreceni csoda: ez a 33 nm-es kis lakás poraiból éledt újjá

Nóriék másodszor is belevágtak: megvásároltak egy retró, lepukkant, elavult ingatlant, hogy aztán egy élhető és szerethető otthont faragjanak belőle. Ha eddig nem hittél volna a tündérmesékben, akkor a végeredményt látva ez most biztosan megváltozik. A konklúzió megint csak ennyi: nincs lehetetlen!

Tipp Költözés előtt állsz? Ezt a 6 teendőt még pakolás előtt végezd el, hogy gördülékeny legyen a váltást

Költözés előtt állsz? Szeretnéd, ha minél hamarabb visszaállna minden a normális kerékvágásba az otthonváltás után? Cikkünk segítségedre lesz.

Stílus Konyhafelújítás előtt állsz? Inspirálódj cikkünkből!

Konyhafelújítás előtt állsz és inspirációt szeretnél gyűjteni? A legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttük neked a legtrendibb megoldásokat. Rengeteg stílust hoztunk, így biztosan megtalálod azt, ami a befutó lesz számodra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin