Forrás: getty

A legnépszerűbb íróasztal stílusok – Elhoztuk képeken az íróasztalok kalauzát

Modern íróasztal stílusok

Irigykedve nézed a szebbnél szebb íróasztalokat az Instagramon? Szereted a modern megoldásokat? Mutatjuk a modern stílusú íróasztal felhozatalt.

  • Kortárs

A fiatalok számára az ehhez hasonló kortárs megoldások lesznek a befutók. Például a felhő formájú tükör, különleges alakú vázák és növények kötelező elemek. Munkaasztal esetén azonban érdemes visszább venni a dekorációból, mert ezek elvonják a figyelmet. A kortárs asztalok többnyire egyenes vonalakkal és mindkét oldalt tárókkal rendelkeznek.

  • Minimalista

Az íróasztal stílusok sztárja a minimalista megvalósítás. Csak a szükséges kiegészítők kerülnek az asztalra, ám ezek mutatós darabok. A minimalista íróasztal stílus főként azoknál fog beválni, akik csupán egy laptopról dolgoznak, ehhez az irányzathoz ugyanis nem sok tároló dukál.

  • „Zöld”

A természetközeliség bizonyítottan növeli a produktivitásunkat, és még a hangulatunkra is pozitívan hat. A fenntarthatóság is egyre elterjedtebb napjainkban, ezért nem csoda, hogy a legújabb trendek között zöld megoldások is helyet kapnak. A klasszikus fa asztalt díszítsük cserepes növényekkel, és törekedjünk minél organikusabb anyagokat használni az asztal környékén.

Klasszikus íróasztal stílusok

Ha munkáról van szó, sokan a klasszikus opciókat kedvelik, hiszen ezek kellően komoly atmoszférát teremtenek. Lássuk, milyen klasszikus megoldások nyerték el az Instagram közösségének tetszését.

  • Klasszikus fa asztal

Ha íróasztalról van szó, sokunknak a klasszikus, fából készült, sok fiókos kivitel jut eszébe. Bár már nem ezek a leggyakrabban választott darabok, nem tudunk velük mellé lőni, hiszen időtálló stílus. Jó választás azok számára, akik rendszeresen fogadnak üzleti partnereket, hiszen ez egy univerzális stílus, azaz mindenki számára szimpatikus lesz.

  • Üvegasztal

A 2000-es évek kedvencének, az üvegasztaloknak pár évvel ezelőtt leáldozott, ám most ismét egyre többen szavaznak nekik bizalmat. Ez a típus komoly atmoszférát teremt, ezért jó választás dolgozószobába, hiszen pozitívan hat a produktivitásunkra. Világos, trendi darabokkal modern hatásúvá tehetjük, míg sötét, fa bútorokkal inkább a klasszikus vonalat erősítjük.

  • Fém asztal

Nem csak fa íróasztallal tudjuk a hagyományos irányzatot követni. Választhatunk például fémből készült darabot is, ami szintén kiállja az idő próbáját. Hosszútávra mindenképp megfontolandó opció, garantáljuk, hogy évek múlva is imádni fogod!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.