A legnépszerűbb íróasztal stílusok – Elhoztuk képeken az íróasztalok kalauzát

A legnépszerűbb íróasztal stílusok – Elhoztuk képeken az íróasztalok kalauzát

Lecserélnéd az íróasztalod? Esetleg dolgozószobát rendezel be, vagy a gyerek tanulósarka lesz felfrissítve? Ezek a legnépszerűbb íróasztal stílusok, melyekhez képeket is hoztunk, hogy minél könnyebben le tudd koppintani a végeredményt.

Ötletládához ad!

Modern íróasztal stílusok

Irigykedve nézed a szebbnél szebb íróasztalokat az Instagramon? Szereted a modern megoldásokat? Mutatjuk a modern stílusú íróasztal felhozatalt.

  • Kortárs

A fiatalok számára az ehhez hasonló kortárs megoldások lesznek a befutók. Például a felhő formájú tükör, különleges alakú vázák és növények kötelező elemek. Munkaasztal esetén azonban érdemes visszább venni a dekorációból, mert ezek elvonják a figyelmet. A kortárs asztalok többnyire egyenes vonalakkal és mindkét oldalt tárókkal rendelkeznek.

  • Minimalista

Az íróasztal stílusok sztárja a minimalista megvalósítás. Csak a szükséges kiegészítők kerülnek az asztalra, ám ezek mutatós darabok. A minimalista íróasztal stílus főként azoknál fog beválni, akik csupán egy laptopról dolgoznak, ehhez az irányzathoz ugyanis nem sok tároló dukál.

  • „Zöld”

A természetközeliség bizonyítottan növeli a produktivitásunkat, és még a hangulatunkra is pozitívan hat. A fenntarthatóság is egyre elterjedtebb napjainkban, ezért nem csoda, hogy a legújabb trendek között zöld megoldások is helyet kapnak. A klasszikus fa asztalt díszítsük cserepes növényekkel, és törekedjünk minél organikusabb anyagokat használni az asztal környékén.

Klasszikus íróasztal stílusok

Ha munkáról van szó, sokan a klasszikus opciókat kedvelik, hiszen ezek kellően komoly atmoszférát teremtenek. Lássuk, milyen klasszikus megoldások nyerték el az Instagram közösségének tetszését.

  • Klasszikus fa asztal

Ha íróasztalról van szó, sokunknak a klasszikus, fából készült, sok fiókos kivitel jut eszébe. Bár már nem ezek a leggyakrabban választott darabok, nem tudunk velük mellé lőni, hiszen időtálló stílus. Jó választás azok számára, akik rendszeresen fogadnak üzleti partnereket, hiszen ez egy univerzális stílus, azaz mindenki számára szimpatikus lesz.

  • Üvegasztal

A 2000-es évek kedvencének, az üvegasztaloknak pár évvel ezelőtt leáldozott, ám most ismét egyre többen szavaznak nekik bizalmat. Ez a típus komoly atmoszférát teremt, ezért jó választás dolgozószobába, hiszen pozitívan hat a produktivitásunkra. Világos, trendi darabokkal modern hatásúvá tehetjük, míg sötét, fa bútorokkal inkább a klasszikus vonalat erősítjük.

  • Fém asztal

Nem csak fa íróasztallal tudjuk a hagyományos irányzatot követni. Választhatunk például fémből készült darabot is, ami szintén kiállja az idő próbáját. Hosszútávra mindenképp megfontolandó opció, garantáljuk, hogy évek múlva is imádni fogod!

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
banner
Önálló lakásra vágysz? Válaszd a Fundamentát, az otthonteremtés szakértőjét.
Megnézem
Bezárom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Tipp Gyertyával fűteni – Tényleg működik ez a trükk?

Amikor előbb sötétedik és már hűvös kint a levegő, előszeretettel gyújtunk gyertyát, hiszen meghitt hangulatot teremt. De gondoltad volna, hogy ezen felül akár fűteni is lehet velük?

Tipp Kazein festék – Mi is az, és hogyan alkalmazhatjuk?

A kazein festék egy nagyon különleges alapanyag, ugyanis a fő összetevője, a tejfehérje. Ezt a festéket leginkább a művészek szokták használni festményekhez, de kiválóan alkalmas falak, esetleg bútorok festésére is. Cikkünkben eláruljuk a legfontosabb tudnivalókat erről a nem mindennapi megoldásról.

Tipp Október az idősek hónapja – Íme 5 tárgy, ami megkönnyíti idős szeretteink életét

Október az idősek hónapja, így ebben az időszakban idős szeretteink támogatásán és megbecsülésén a szokottnál is nagyobb a hangsúly. A technológia fejlettségének hála ma már a kapcsolattartás is egyszerűbb a szép korú rokonokkal, és számos olyan használati tárgy van, ami nagy segítséget nyújthat nekik a mindennapokban.

Kert Madáretető házilag – Építs otthont a kert legkisebb lakóinak

Egyre inkább közeledik a tél, ami azt jelenti, hogy az összes költöző madár elvonult már délre. Viszont azok a fajok, akik itt maradtak, elég nehezen jutnak élelemhez a fagyos hónapokban, de ezen könnyen segíthetünk. Mutatjuk, hogyan készíthető madáretető házilag.

Stílus Így dekoráld az otthonod őszi falevelekkel

Az őszi levelek csodaszépek, és ami a legjobb: mindenhol ott vannak, ráadásul ingyen. Egy napsütéses délutáni séta alkalmával marékszámra gyűjthetünk szép leveleket, amiket pár nap alatt tökéletes állapotúra préselhetünk.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin