4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

Már tényleg csak nagyon kevés van hátra, hogy ránk köszöntsön húsvét reggele. Ha eddig még nem ért el az ünnep bája, akkor az alábbi dekorációs tippek biztosan segítenek ebben.

Ötletládához ad!

Végre újra minden adott ahhoz, hogy körül üljétek az asztalt, és családilag együtt készüljetek az ünnepre. A főszerepben ezúttal a nyuszi és a tavasz páratlan frissessége áll, melyek együtt csodákra képesek.

Töltött tojáshéj

Kifújni a tojásokat – megerőltető feladat. De a gyerekek biztos szívesen besegítenek ebbe (rendezhettek akár versenyt is). Főleg, hogy most nem kell arra ügyelnetek, nehogy megsérüljön az üres héj. Sőt, a cél éppen az, hogy a felső részét letörjétek, hogy aztán friss virágokkal teleültethessétek az alját.

Nyuszizacskó

Az egyik leggyorsabb húsvéti dekorötlet, amit el tudunk képzelni. Csupán néhány papírzacskó kell hozzá, amit nyuszi formára vágtok, plusz egy kis vattapamacs – ebből lesz a nyuszi farka.

Alternatív tojásfa

Idén ne tojásokkal aggasd tele a tojásfát – inkább készítsétek el a díszeket magatok. Egy díszhez kb. 6 db papírból kivágott tojásformára lesz szükségetek. Ezeket hajtsátok félbe, és a gerincük mentén ragasszátok össze. Ha megkötött a ragasztő, óvatosan nyissátok szét a lapokat. Olyan formát kell kapnotok, mint a lampion. Ebből készítsetek annyit, amennyit kedvetek van, és töltsétek meg vele a tojásfa ágait.

Keretbe zárt hangulat

Ehhez a különleges dekorációhoz mindössze egy üres képkeretre, egy kevés madzagra és puha, könnye hajlítható drótra lesz szükségetek. Utóbbiból formázzátok meg a nyuszi fejét – egy kört és két fület –, a megfelelő pontokon pedig illesszétek össze a “testrészeket”.


Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Stílus A napfelkelte színpalettája az év legnagyobb trendje

Egyre több olyan trend lát napvilágot, ami uralni fogja a 2023-as évet. Az egyik ilyen az otthonok színvilágát érinti, legyen szó a falakról, a bútorokról, a textilekről vagy a dekorációkról. Míg az utóbbi hónapokban főként a zöld árnyalatok domináltak a lakásokban, idén egy teljesen új színvilág nyer teret, méghozzá a napfelkelte színei. Beleértve mindent – a burgundi vöröstől kezdve a sáfránysárgán és aranysárgán át egészen az őszibarackig.

Stílus 5 egyszerűen megvalósítható ötlet a divatos otthon jegyében

A magazinok oldalain szebbnél szebb divatos otthon megoldásokat láthatsz, és mindig ámulatba ejtő, hogy micsoda összhang tud áradni egy jól átgondolt otthoni berendezéséből. Szerencsére nem atomfizika áll a divatos otthonok mögött, sőt, néhány egyszerű tipp segítségével a te otthonod is trendi lehet.

Stílus 20 nm-es lakás berendezése – 4 tipp, amivel kihozhatod a maximumot egy garzonból

Az új típusú társasházak elterjedésével sok olyan lakás születik, ami meglehetősen pici. Egy embernek ezek is elegek lehetnek, de egy 20 nm-es lakás berendezése nem egyszerű feladat. Ha te is ilyen kihívás előtt állsz, adunk 4 tippet, hogy könnyebben boldogulj.

Tipp Eltört egy pohár? Így szedj össze minden apró üvegszilánkot a földről

Amikor egy pohár vagy villanykörte eltörik, az apró üvegdarabok pillanatok alatt futnak ezerfele a padlón. Összeszedésük nem könnyű feladat, főleg, ha nincs kéznél egy porszívó, ezért minden praktika jól jön ilyenkor. Ilyet hoztunk most neked.

Gyerek Fiús szoba színek – Ezek a legtrendibb megoldások napjainkban

A fiús szoba színek már közel sem csak a kék árnyalataiból állnak, rengeteg trendi megoldás van, amiket mind a szülők, mind a gyerekek imádnak. Elhoztuk a profi lakberendezők és az Instagram kedvenc megoldásait.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin