4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

Már tényleg csak nagyon kevés van hátra, hogy ránk köszöntsön húsvét reggele. Ha eddig még nem ért el az ünnep bája, akkor az alábbi dekorációs tippek biztosan segítenek ebben.

Ötletládához ad!

Végre újra minden adott ahhoz, hogy körül üljétek az asztalt, és családilag együtt készüljetek az ünnepre. A főszerepben ezúttal a nyuszi és a tavasz páratlan frissessége áll, melyek együtt csodákra képesek.

Töltött tojáshéj

Kifújni a tojásokat – megerőltető feladat. De a gyerekek biztos szívesen besegítenek ebbe (rendezhettek akár versenyt is). Főleg, hogy most nem kell arra ügyelnetek, nehogy megsérüljön az üres héj. Sőt, a cél éppen az, hogy a felső részét letörjétek, hogy aztán friss virágokkal teleültethessétek az alját.

Nyuszizacskó

Az egyik leggyorsabb húsvéti dekorötlet, amit el tudunk képzelni. Csupán néhány papírzacskó kell hozzá, amit nyuszi formára vágtok, plusz egy kis vattapamacs – ebből lesz a nyuszi farka.

Alternatív tojásfa

Idén ne tojásokkal aggasd tele a tojásfát – inkább készítsétek el a díszeket magatok. Egy díszhez kb. 6 db papírból kivágott tojásformára lesz szükségetek. Ezeket hajtsátok félbe, és a gerincük mentén ragasszátok össze. Ha megkötött a ragasztő, óvatosan nyissátok szét a lapokat. Olyan formát kell kapnotok, mint a lampion. Ebből készítsetek annyit, amennyit kedvetek van, és töltsétek meg vele a tojásfa ágait.

Keretbe zárt hangulat

Ehhez a különleges dekorációhoz mindössze egy üres képkeretre, egy kevés madzagra és puha, könnye hajlítható drótra lesz szükségetek. Utóbbiból formázzátok meg a nyuszi fejét – egy kört és két fület –, a megfelelő pontokon pedig illesszétek össze a “testrészeket”.


Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin