4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

4 kedves húsvéti dekoráció, amivel pillanatok alatt ünnepi hangulatba kerültök

Már tényleg csak nagyon kevés van hátra, hogy ránk köszöntsön húsvét reggele. Ha eddig még nem ért el az ünnep bája, akkor az alábbi dekorációs tippek biztosan segítenek ebben.

Ötletládához ad!

Végre újra minden adott ahhoz, hogy körül üljétek az asztalt, és családilag együtt készüljetek az ünnepre. A főszerepben ezúttal a nyuszi és a tavasz páratlan frissessége áll, melyek együtt csodákra képesek.

Töltött tojáshéj

Kifújni a tojásokat – megerőltető feladat. De a gyerekek biztos szívesen besegítenek ebbe (rendezhettek akár versenyt is). Főleg, hogy most nem kell arra ügyelnetek, nehogy megsérüljön az üres héj. Sőt, a cél éppen az, hogy a felső részét letörjétek, hogy aztán friss virágokkal teleültethessétek az alját.

Nyuszizacskó

Az egyik leggyorsabb húsvéti dekorötlet, amit el tudunk képzelni. Csupán néhány papírzacskó kell hozzá, amit nyuszi formára vágtok, plusz egy kis vattapamacs – ebből lesz a nyuszi farka.

Alternatív tojásfa

Idén ne tojásokkal aggasd tele a tojásfát – inkább készítsétek el a díszeket magatok. Egy díszhez kb. 6 db papírból kivágott tojásformára lesz szükségetek. Ezeket hajtsátok félbe, és a gerincük mentén ragasszátok össze. Ha megkötött a ragasztő, óvatosan nyissátok szét a lapokat. Olyan formát kell kapnotok, mint a lampion. Ebből készítsetek annyit, amennyit kedvetek van, és töltsétek meg vele a tojásfa ágait.

Keretbe zárt hangulat

Ehhez a különleges dekorációhoz mindössze egy üres képkeretre, egy kevés madzagra és puha, könnye hajlítható drótra lesz szükségetek. Utóbbiból formázzátok meg a nyuszi fejét – egy kört és két fület –, a megfelelő pontokon pedig illesszétek össze a “testrészeket”.


Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció Az igazán okos megoldások: így segítenek a háztartási gépek szebbé (is) tenni otthonod

Már rég magunk mögött tudjuk azokat az időket, amikor egy háztartási gép csupán a funkciójával és okos megoldásaival tudott lenyűgözni minket. Tegyük hozzá gyorsan: szerencsére! A tervezők ugyanis egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző elektronikai berendezések esztétikai értékére is, aminek hála azok nem csak megkönnyítik, de meg is szépítik mindennapjainkat.

Tipp Ezekkel a házi praktikákkal patyolattiszta lesz a kocsibelső

Kiömlött innivaló, állatszőr, morzsák – az autónk belsejének sok megpróbáltatást kell kibírnia, melyeket nem lehet egyszerűen egy porszívó segítségével eltüntetni. Most azonban lerántjuk a leplet olyan trükkökről, melyeknek köszönhetően patyolattiszta lesz az autó belseje.

Felújítás A debreceni csoda: ez a 33 nm-es kis lakás poraiból éledt újjá

Nóriék másodszor is belevágtak: megvásároltak egy retró, lepukkant, elavult ingatlant, hogy aztán egy élhető és szerethető otthont faragjanak belőle. Ha eddig nem hittél volna a tündérmesékben, akkor a végeredményt látva ez most biztosan megváltozik. A konklúzió megint csak ennyi: nincs lehetetlen!

Tipp Költözés előtt állsz? Ezt a 6 teendőt még pakolás előtt végezd el, hogy gördülékeny legyen a váltást

Költözés előtt állsz? Szeretnéd, ha minél hamarabb visszaállna minden a normális kerékvágásba az otthonváltás után? Cikkünk segítségedre lesz.

Stílus Konyhafelújítás előtt állsz? Inspirálódj cikkünkből!

Konyhafelújítás előtt állsz és inspirációt szeretnél gyűjteni? A legjobb helyen jársz! Összegyűjtöttük neked a legtrendibb megoldásokat. Rengeteg stílust hoztunk, így biztosan megtalálod azt, ami a befutó lesz számodra.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin