Forrás: Getty

4 dekorációs trend, ami már idejemúlt – Ezeket kerüld 2022 őszén

Bársony

A bársony az utóbbi évek egyik legnagyobb trendje, így biztosan Te is szereztél be pár bársony párnát vagy takarót. Ennek azonban leáldozni látszik. A bársony helyett a természetes anyagok kerülnek az érdeklődés középpontjába. Ide soroljuk a lenvászont és a pamutot is. Szerezz be pár puha, kötött pamut takarót, és díszítsd azokkal a kanapét vagy az ágyat.

Semleges színek

A visszafogott árnyalatok eleganciát és nyugalmat vittek az otthonokba, de nagyon úgy tűnik, hogy elérkezett az ideje valami újnak. A színek köztudottan hatással vannak a kedvünkre, ezért nem is olyan meglepő, hogy a szakértők a zöld árnyalatait javasolják. Ez a szín nem csak a természetet idézi meg a négy fal között, de nyugtató hatása is van, továbbá barátságossá teszi a teret.

Szárított növények

Mivel 2022-ben a természeté a főszerep, érhető módon a növények is központi szerepet kapnak idén az otthonokban. Azonban nem a szárítottak, hanem az élők! Azaz ősszel pakold el a szárított növényeket, menj el inkább egy kertészetbe, és vásárolj be pár gyönyörű szobanövényt. Ezek élettel töltik meg a teret, aminek köszönhetően az egész otthonodban sokkal kellemesebb lesz a légkör.

Metro csempe

Ezek a kisméretű, téglalap formájú csempék remekül mutatnak a konyhában és a fürdőszobában egyaránt, ettől függetlenül, ha épp egy nagyobb lakásfelújítás előtt állsz, bátran próbálkozz valami frissebbel. 2022 őszétől a geomterikus formájú darabok a trendik, főleg a pasztell színűek, melyek minden szobát feldobnak, a lakókat pedig jókedvre derítik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.