Forrás: Europress

2019 legjobb fürdőszoba trendjei – Mi megy és mi marad?

A fürdőszoba nem a központi helyisége egy lakásnak, de kétségkívül erre is nagy figyelmet kell szentelnünk. A reggelek itt kezdődnek a sminkeléssel, az esték itt végződnek egy megnyugtató fürdővel, de néha az egész fürdőszoba a gyerekek habpartijának színhelye lehet. Összegyűjtöttük, hogy az elmúlt fél év alapján melyek 2019 (ténylegesen) legjobb fürdőszoba trendjei.

A fürdőszobának alapvetően két fontos dolgot kell kiszolgálnia: funkcionalitás és esztétikum. A 2019-es trendekben is teljes mértékben érvényesül ez a két jellemző, melyekből te is könnyen inspirálódhatsz, ha fürdőszoba-felújításba kezdesz az idén.

Próbáld ki a tapétát!

Néhány évvel ezelőtt teljesen kiment a divatból a fürdőszoba tapétázása, azonban idén ez a trend újra hódít. Ha megfelelően szellőzik a fürdőd, nyugodtan dekoráld egy mintás tapétával festés helyett.

Világos helyett jöhet a sötét

Bevállalósaknak ajánljuk a fekete szín használatát a fürdőben. Kiegészítésként használjunk fehér színű vagy fa kiegészítőket és bútorokat, melyekkel ellensúlyozzuk a sötét színt.

Glam helyett indusztriál

A pink falak, díszes csillárok, metálos fényű tükörkeretek ideje 2019-ben lejárt. Az egyik legmeghatározóbb idei fürdőszobatrend az indusztriális stílus, melyhez sokkal több maszkulin kiegészítőt használhatunk.

Lebegő szekrények

A padlóra rögzített szekrények helyett idén a “lebegő” megoldások hódítanak. Modern megjelenést tudsz a fürdődnek kölcsönözni, ha a szekrény aljára még egy LED izzósort is rögzítesz.

Karakteres csempék

Évek óta hódít a metró csempe, de idén egyre inkább divatba jönnek a játékos színekkel és formákkal díszített faldekorációk.

Matt kiegészítők

A letisztultság jegyében egyre népszerűbbek a matt fürdőszobai kiegészítők, melyek felváltják a metálos fényű darabokat.


Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.