Somogyi kis fészek – Egy családi örökség, ami teljesen önerőből szépült meg

“Ez a kis házikó még a születésemkor került a szüleim látóterébe, és vásárolták meg 1981-ben Heten. Heten éltünk itt, öten voltunk testvérek, és a szüleink. A nyolcvanas évek elején kisebb átalakításokat hajtott végre apukánk baráti és rokoni segítség által. Az idő múltával aztán lassan-lassan mindenki kirepült a családi fészekből, és csak szüleink maradtak ketten. Ahogy az idő eljárt felettük, megöregedtek és elhunytak. Én, mint a legkisebb, egyben egyedüli fiú, szentimentálisan ragaszkodtam a szülői házhoz, így – a testvéreimet kifizetve az örökségből – megtartottam a kis fészket. Aztán ahogy rátaláltam szerelmemre, már közösen gyűjtöttünk a felújításra.

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát

Először a nyílászárókat cseréltük ki 2017-ben. Majd 2018 őszén kezdődött a teljes tetőcsere (új koszorút is kapott a ház) A 10 cm graffitis szigetelés 2020 augusztusában került fel. A színt 2021 júliusában kapták meg a falak. Mire a kerítés is elkészült, elérkeztünk 2022 nyaráig.

Galéria / 19 kép

Megnézem a galériát

Nagyon sok külföldön eltöltött munkaóra, erőfeszítés és idegeskedés árán, de eljutottunk az álmaink otthonához, úgy, hogy egy fillér hitelt sem vettünk fel. Szakemberek dolgoztak a nyílászáróknál, a tetőn, a szigetelésnél, színezésnél és a kerítésnél is. A kétkezi munkánk gyümölcse lett, amiket a képeken lehet látni. Kitartást és erőt kívánunk mindenkinek, aki most vág bele, esetleg már benne van, hogy elérje az álmait és céljait.”

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.