Forrás: Getty

David és Victoria Beckham évszázados edénytárolási trükkje örök sláger

Akik figyelemmel kísérik David és Victoria Beckham bejegyzéseit a közösségi médiában, nem véletlenül vannak oda a házaspár álomotthonáért: a családi ház mintha a korszerűség és a tradíciók tökéletes egyensúlyának mintapéldája lenne.

Az évszázados múltra visszatekintő ingatlan London egyik exkluzív negyedében, a Holland Parkban található, ahol sok ház története egészen a viktoriánus korig vagy György király idejéig nyúlik vissza. A nagy belmagasság, a méretes boltíves ablakok eleve patinás hangulatot kölcsönöznek Beckhamék konyhájának is, ahol vélhetően a plafonra erősített edénytároló sínek koncepcióját is „megörökölték”.

Kattints ide és less be hozzájuk!

A fémsínekről lógó rézedények éppen a fából készült konyhasziget fölött kaptak helyet. Az enteriőr a dizájnban úttörő szerepet betöltő olasz luxusmárka, az Officine Gullo alkotóinak keze munkáját dicséri. Itt aztán tényleg öröm palacsintát sütni!

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.