Forrás: Getty

Vess egy pillantást a világsztárok kertjeire – Meg leszel lepve!

Kendall Jenner

A sikeres modell, aki egyébként Kim Kardashian húga, imádja a kertjét, amiben több a barnás árnyalat a zöldnél. Kendall nem egy klasszikus értelemben vett kertet szeretett volna, hanem egy olyan helyet, ahol ki tud kapcsolódni, vissza tud vonulni a nagyvilág elől. Rengeteg kőfelület és kavics található benne. Sőt, egy minitavacska még különlegesebbé varázsolja, és vízcsobogásával járul hozzá a nyugtató hangulathoz. A modell sokszor a kertben kezdi a napját, ahol légzőgyakorlatokat végez, naplót ír és teát iszik.

Bella Hadid

A másik topmodell, Bella Hadid is rajong a természetért, a kertekért és a veteményesekért. Ez utóbbi hobbit leginkább anyukájának, Yolandának köszönheti, akinek egyik alapelve: „Az vagy, amit megeszel”. Ebből kifolyólag nem meglepő, hogy anya és lánya saját maga ülteti és gondozza a zöldségeket és gyümölcsöket a hatalmas veteményesében.

Halsey

Az énekesnő a karantén alatt jött rá, hogy mennyire szeret kertészkedni. Halsey azóta saját maga termeszt zöldségeket, például babot, bazsalikomot és uborkát. Ezt olyan sikerrel teszi, hogy az óriási uborkáival akár rekordokat is dönthetne.

Katalin hercegné

A királyi család számos tagja szeret kertészkedni, leginkább Károly herceg és Katalin hercegné. Utóbbi gyakran oszt meg olyan képeket közösségi oldalán, melyeken épp virágokat ültet. Sok esetben ezt nem is a saját kertjében teszi, ennek ellenére nagyon élvezi. Kate számára nagyon fontos a természet, és hisz abban, hogy az pozitív hatással van testi és mentális egészségre.

Martha Stewart

Az ismert amerikai műsorvezető nemcsak főzni, sütni és barkácsolni tud és szeret, hanem kertészkedni is. Sőt mi több, Martha állatokat is tart: 21 pávája van, melyekről előszeretettel oszt meg képeket a közösségi médiában. A 80 éves híresség a mai napig felül a traktoros fűnyíró kistraktórra, hogy lenyírja a gyepet. Úgy kezeli ezt a gépet, mint a profik.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.