Ebben az álomszerű otthonban él az ismert színésznő – 5 évig vadászott rá

Ebben az álomszerű otthonban él az ismert színésznő – 5 évig vadászott rá

Aki azt hiszi, hogy sok pénzzel a bankszámlánkon pikk-pakk tudunk házat venni, az nagyot téved, hiszen az álomotthon megtalálása így sem egyszerű feladat. Ezt bizonyítja Vanessa Hudgens története, aki 5 év keresgélés után találta csak meg a magáét. Lássuk, mit rejt ez a gyönyörű, koloniál stílusú otthon.

Ötletládához ad!

Semmi fényűzés, csak kifinomult stílus

A színésznő Los Felizben találta meg álomotthonát, amit az Archtitectural Digest nevű lapnak mutatott meg belülről is. Az alábbi videóban kapunk némi betekintést ebbe a festői szépségű villába, ami azonban teljes mértékben kerüli a fényűzést.

A koloniál stílusú épületet még 1922-ben építette a rendező Cecile B. DeMille, aki a „The Little DeMille” nevet adta a háznak. Az épületet körbefutó borostyán, a mediterrán növények és a hatalmas kert azonnal megtetszettek Vanessa Hudgensnek, aki épp egy olyan karakteres és romantikus otthont keresett, aminek európai hangulata van.

A színésznő már 2018-ban megvásárolta a házat, amit alapvetően meghagyott eredeti stílusában. Ez alól a belső terek jelentenek kivételt, hiszen azokat Jake Arnold lakberendezővel közösen alakították ki. Ez alól csak a konyha jelent kivételt, amit Vanessa egyedül újított fel a pandémia alatt. A profi enteriőr dizájneren kívül a színésznő legjobb barátnője, Ashley Tisdale is sokat segített a megfelelő színek, bútorok és dekorációk kiválasztása során.

A nappali

Már a legelején tudta a színésznő, hogy igazi női palotát szeretne létrehozni, ezért leginkább feminin színeket választott, továbbá olyan bútorok kerültek a négy fal közé, melyek a női testet idézik meg. Ezeken kívül a természetes színek és anyagok vannak túlsúlyban. A nappalinak ennek hála rendkívül barátságos és kényelmes hatása van. Központi eleme a hatalmas zongora, ami azonban csak dekoráció, ugyanis a színésznő nem tud rajta játszani.

Hálószoba és a fürdő

Míg a hálószoba falai fehérek, addig a fürdőben a sötét árnyalatok dominálnak. A fürdőt úgy szerette volna kialakítani, hogy egy barlangra hasonlítson, ami sikerült is. Itt teljes mértékben vissza tud vonulni, és ki tud kapcsolódni a sztár. Érdekesség, hogy a gyertyákon és egy-két lámpán kívül nincs dekoráció a fürdőben.

További szobák

A főzőtérben némileg keverednek a stílusok, hiszen a márvány munkalap mellett masszív fabútorok vannak, így egyfajta mediterrán vidéki stílusú konyha hatását kelti.

Az étkezőben szintén masszív fabútorok és visszafogott színek uralkodnak, így ennek a helyiségnek is rusztikus, ám barátságos a hangulata.

A kert

A hatalmas kertben számos gyümölcsfa található, de természetesen maradt hely a medencének is. Meglepő módon nem a medence áll a középpontban, hanem az amellett található kis fal. Ezt Carly Kuhn, művésznevén „The Cartorialist” díszítette skiccszerűén ábrázolt arcokkal, melyek stílusa kontrasztot képez a ház klasszikusságával.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Kert Kertészkedés gyerekkel – Így tanítsuk meg a kertészkedés alapjait a kicsiknek

Szívesen csatlakoznak hozzád a kicsik, amikor az udvaron ügyködsz? A kertészkedés gyerekkel is jó móka, ám jobb, ha már a kezdetektől megtanítjuk a legfontosabb tudnivalókat mindenki biztoságának érdekében. Nézzük is az alapokat, amiket minden kicsinek meg kell tanulnia.

Felújítás Harmónia a köbön! 3 emeletes családi fészek a Mecsek szívéből

Költözni soha nem könnyű. De ha ez azt jelenti, hogy az előző otthonodat eladod, az újat felújítod, a gyermekeidnek új iskolát keresel közben, és a vállalkozásodat is "becsomagolod", az talán az egyik legnehezebb variáns mind közül. Krisztina és családja azonban – a tökéletes tervezésnek és a szigorú ütemtervnek hála – hibátlanra vizsgázott ebből. Jutalmuk pedig ez a káprázatos, ízléses, minden elemében otthonos családi ház.

Tipp Így frissítsd fel otthonod az újévben teljesen ingyen

Az új év jegyében nem csupán mi magunk szeretünk tiszta lappal kezdeni, de lakásunkra is ráfér egy év eleji felrázás. Az ünnepek múltán, persze, az is fontos szempont, hogy a lakásfelújító projekt ne terhelje meg nagyon az amúgy is sokat használt pénztárcánkat, ezért olyan tippeket hoztunk most, amelyek zsebbarát módon mutatják meg, hogyan frissíthetjük fel otthonunkat,

Tipp Tetőtéri konyha berendezése – Hasznos tippek a tökéletes konyha érdekében

Ha egy új lakrészt szeretnénk kialakítani a tetőtérben, akkor vannak olyan helyiségek, amiknek a tervezése egy kicsit nehezebb, mint másoké. Például a tetőtéri konyha berendezése több fejvakarással jár, mint egy hálószoba kialakítása, hiszen jóval több dologra kell figyelni. De nézzük, hogyan is készítsünk tetőtéri konyhát.

Tipp Neked készítettem VI. – Csodaszép ékszertartó doboz fillérekből

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amit odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin