Forrás: Getty

Ebben az álomszerű otthonban él az ismert színésznő – 5 évig vadászott rá

Semmi fényűzés, csak kifinomult stílus

A színésznő Los Felizben találta meg álomotthonát, amit az Archtitectural Digest nevű lapnak mutatott meg belülről is. Az alábbi videóban kapunk némi betekintést ebbe a festői szépségű villába, ami azonban teljes mértékben kerüli a fényűzést.

A koloniál stílusú épületet még 1922-ben építette a rendező Cecile B. DeMille, aki a „The Little DeMille” nevet adta a háznak. Az épületet körbefutó borostyán, a mediterrán növények és a hatalmas kert azonnal megtetszettek Vanessa Hudgensnek, aki épp egy olyan karakteres és romantikus otthont keresett, aminek európai hangulata van.

A színésznő már 2018-ban megvásárolta a házat, amit alapvetően meghagyott eredeti stílusában. Ez alól a belső terek jelentenek kivételt, hiszen azokat Jake Arnold lakberendezővel közösen alakították ki. Ez alól csak a konyha jelent kivételt, amit Vanessa egyedül újított fel a pandémia alatt. A profi enteriőr dizájneren kívül a színésznő legjobb barátnője, Ashley Tisdale is sokat segített a megfelelő színek, bútorok és dekorációk kiválasztása során.

A nappali

Már a legelején tudta a színésznő, hogy igazi női palotát szeretne létrehozni, ezért leginkább feminin színeket választott, továbbá olyan bútorok kerültek a négy fal közé, melyek a női testet idézik meg. Ezeken kívül a természetes színek és anyagok vannak túlsúlyban. A nappalinak ennek hála rendkívül barátságos és kényelmes hatása van. Központi eleme a hatalmas zongora, ami azonban csak dekoráció, ugyanis a színésznő nem tud rajta játszani.

Hálószoba és a fürdő

Míg a hálószoba falai fehérek, addig a fürdőben a sötét árnyalatok dominálnak. A fürdőt úgy szerette volna kialakítani, hogy egy barlangra hasonlítson, ami sikerült is. Itt teljes mértékben vissza tud vonulni, és ki tud kapcsolódni a sztár. Érdekesség, hogy a gyertyákon és egy-két lámpán kívül nincs dekoráció a fürdőben.

További szobák

A főzőtérben némileg keverednek a stílusok, hiszen a márvány munkalap mellett masszív fabútorok vannak, így egyfajta mediterrán vidéki stílusú konyha hatását kelti.

Az étkezőben szintén masszív fabútorok és visszafogott színek uralkodnak, így ennek a helyiségnek is rusztikus, ám barátságos a hangulata.

A kert

A hatalmas kertben számos gyümölcsfa található, de természetesen maradt hely a medencének is. Meglepő módon nem a medence áll a középpontban, hanem az amellett található kis fal. Ezt Carly Kuhn, művésznevén „The Cartorialist” díszítette skiccszerűén ábrázolt arcokkal, melyek stílusa kontrasztot képez a ház klasszikusságával.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.