Garantáltan gyerekbarát: saját készítésű karácsonyi üdvözlőkártya

Garantáltan gyerekbarát: saját készítésű karácsonyi üdvözlőkártya

A boltokban rengeteg szebbnél szebb karácsonyi üdvözlőlapból válogathatunk, mi most mégis azt tanácsoljuk, ezt (is) inkább készítsd el magad! Nem csak szuper családi program, de még abban is biztos lehetsz, hogy teljesen egyedi lesz a végeredmény.

Ötletládához ad!

Hozzávalók

  • Papír
  • Ceruza
  • Filc
  • Ujjfesték

Elkészítés

1. Egy fehér papírra rajzolj egy függőleges vonalat, majd ezt keresztezve rajzolj 5 vízszinteset, mindezt úgy, hogy ezek felfelé haladva egyre rövidüljenek. Ezek adják majd a karácsonyfa alapját.

1. lépés

2. A mutatóujjad ujjbegyét mártsd bele a zöld festékbe, majd, mintha ujjlenyomatot adnál, vidd fel a festéket a vonalakra.

2. lépés

3. Ha már kirajzolódik a fenyőfa, akkor következhetnek a további színek. Hogy melyikek? Ezt teljes mértékben rátok bízzuk!

3. lépés

4. Ha elkészült és meg is száradt a karácsonyfa, akkor már csak egy dolgod maradt: írj egy kedves üzenetet az üdvözlőkártya aljára, és mehet is a borítékba.

4. lépés

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Tipp Neked készítettem VI. – Csodaszép ékszertartó doboz fillérekből

Nem biztos, hogy a legcsillogóbb a legjobb, és nem csak vagyonokért lehet szívhez szóló ajándékot adni. Szóljon az idei karácsony a valódi törődésről! Ebben szeretnénk most segíteni. Az adventi időszakban sorra hozunk olyan ajándékötleteket, amit odahaza, minimális kiadással, de annál nagyon szeretettel mi magunk is életre kelthetünk. Neked készítettem – szeretettel.

Tipp Zuzmófal készítése házilag – Furcsa, modern és látványos dekoráció

A zuzmófal készítése házilag is megoldható, ha tisztában vagyunk pár alapvető szabállyal az elkészítése és gondozása kapcsán. A legjobb helyen jársz, ha te is szeretnéd a természet csodaszép darabjával feldobni az otthonod.

Otthon Bérelt lakásból igazi otthon – Nikinek sikerült!

Amikor valaki nem saját tulajdonú, hanem bérelt ingatlanban álmodja meg otthonát, gyakran nem is igazán szabja magára a tereket és a stílust. Niki viszont úgy döntött, valóban hozzá illő zugra vágyik, és Bíró Andrea lakberendező segítségével meg is valósította elképzelését.

Tipp Magad készítette dísz a karácsonyfára: aranyos csillagok sótésztából

Ne tévesszen meg, hogy ehhez a DIY projekthez sótésztára van szükség. Nem süteményt fogunk készítünk, hanem karácsonyi díszeket, amik akár kulcstartóként is megállják a helyüket.

Tipp Tedd fel úgy az égősort a karácsonyfára, ahogy csak a profik tudják

Lehet bármennyi dísz is egy karácsnyfán, igazán az égősortól lesz szép. Segítünk, hogy ezzel idén már ne legyen problémád.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin