Forrás: Getty

4 kiegészítő a babaszobába, amiről nem is gondoltad volna, hogy szükséged lesz rá

1. Tároló kosár

Ha egyetlen megoldást kerestek az össze babaholmi tárolásához, ne gondolkodjatok tovább: egy dekoratív tároló kosár minden kérdésetekre választ ad. Pillanatok alatt elnyeli a babaszobában uralkodó káoszt, vidám mintázata pedig valamennyi stílusvilághoz tökéletesen passzol.

2. Hordozható újságtartó

Mit kezdünk ezzel egy gyerekszobában? A titok a funkcionalitásban rejlik. Ha nem is újságoknak vagy könyveknek, de krémeknek, pelenkáknak és törlőkendőknek ideális megoldás, amit aztán anyu és apu egy fordulóval könnyen visz magával egyik szobáról a másikra ahelyett, hogy egyesével zsonglőrködne ezekkel.

3. Falra szerelhető elefántfej

Különösen fontos, hogy az állatok szeretetére neveljük a gyereket már a kezdetektől fogva. Ha például egy ilyen elefántot szerelünk a kiságya fölé, bármikor van kihez beszélnie akkor is, amikor épp felébred álmából. Így köttetnek az életre szóló barátságok…

4. Ötletes képtartók

Különösen fontos, hogy a kicsit körbevegyük azokkal az arcokkal, akik fontosak ugyan az életében, de nem lehetnek vele nap mint nap. Erre kiválóan alkalmas kreatív képtartó, különösen ha színes és játékos. A fotókat pedig időről időre könnyen kicserélhetitek, hogy minél több rokon és ismerős vonásaival ismerkedhessen meg a baba.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.