Maximális átalakulás, zéró panel hangulat – Egy 10. emeleti panellakás sikertörténete Székesfehérvárról

Maximális átalakulás, zéró panel hangulat – Egy 10. emeleti panellakás sikertörténete Székesfehérvárról

Döntsünk meg egy régi berögződést, amely szerint egy panellakás csak egy panellakás. A most következő felújítás története bizonyítja, hogy ennél sokkal több: szerethető otthon, ízléses élettér és csodás kilátó is egyben.

Ez a cikk már szerepel az Ötletládádban!

Ez alkalommal Székesfehérvárra visz az utunk, egy paneltömb 10. emeletének 68 nm-es lakásába. Az ingatlant Norbert és családja még épp a lakáspiaci árak berobbanása előtt tudta megvásárolni, ahogy ők fogalmaznak: az utolsó pillanatban. „A lakáson viszont érződött, hogy rég esett már át bármilyen renováláson, ezért tudtuk, hogy komoly munkák előtt állunk. Bár a bontást mi magunk végeztük, a „visszaépítéshez” már szakemberek segítségét kértük. Nehezítő tényező volt viszont, hogy nem egy brigád végezte a felújítást, hanem egyesével kerestünk meg szakembereket mindig az adott feladatnak megfelelően. Az ő koordinálásuk és a folyamatok összeegyeztetése nem kis kihívás volt. Ezt a feleségemmel együtt menedzseltük.”

ILYEN VOLT A LAKÁS

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

A 10. emeletről lévén szó, az egyik legnagyobb kihívást a fűtéscsövek jelentették Norberték számára. Ezeket mindenhol gipszkarton mögé rejtették. Ahogy álmennyezetet is kapott a lakás egésze, ezek fölött futnak a villanyvezetékek. Lettek új radiátorok, és megtörtént az amperbővítés is. „Nem könnyítette meg a dolgunkat az sem, hogy nagyon pici a lift a házban, így sok mindent a lépcsőn kellett felcipelnünk.”

A felújítás maga 3 hónapig tartott, a család közel fél éve vette birtokba a lakást. Mostanra érzik úgy, hogy mindennek a végére értek. Elmesélve könnyűnek tűnik, de a renoválás kellős közepén egy cseppet sem volt az. Mint mondják, maguk álmodtak meg mindent előzetesen, és nagyon szeretik a végeredményt. „Ezért éri meg a 10. emeletre költözni: a kilátás mindent visz”

ÍME, A PAZAR VÉGEREDMÉNY

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Bezárom
Te is szívesen bemutatnád az otthonodat?
Akkor küldj nekünk e-mailt az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre, amelyben pár mondat és sok szép kép kíséretében bemutatod, hol élsz. A legszebb lakásokat és házakat pedig mi is megmutatjuk weboldalunkon olvasóinknak!
Stílus Tapétatrend 2023 – Stílusok, színek és minták

Az idei évben nyugodtan legyél bátrabb, ami a színeket és a mintákat illeti. 2023-ban minden falról az energia sugárzik, és ez rád is jó hatással lesz. Valami nagyon mást hoz ez az esztendő. Mutatjuk is, mit.

Felújítás Szerelem második látásra – Bámulatos farmhouse stílus egy 54 nm-es panellakásban

Egy panellakás farmhouse stílusban – nem, ez nem csak a mesében létezik. Ha az ember nagyon akar valamit, azt bizony valóra lehet váltani. Éppen erről szól Gabi története, aki szándékosan egy nagyon reménytelen állapotban lévő panellakást keresett, hogy abban aztán hódolhasson nagy szerelmének, a lakberendezésnek. Nézzétek, milyen csodát alkotott.

Tipp A ragyogóan tiszta sütő titka – Egy influencer szuper trükkje

Ha azt hiszed, már minden takarítós trükköt láttál, akkor bizony tévedsz, ugyanis a TikTokon és az Instagramon szinte naponta bukkannak fel új megoldásokat. Most egy olyan trükköt hoztunk Neked, ami a sütőt segít újszerűen tisztává varázsolni, ráadásul papírtörlőn vagy alufólián kívül nincs is másra szükséged hozzá.

Tipp 5 zseniális ötlet, hogyan használd fel a megmaradt buborékfóliát

A pandémia óta egyre többet rendelsz webshopokból, és nem tudod, hogy mit kezdj a rengeteg buborékfóliával? Nekünk van pár zseniális ötletünk.

Tipp 5 lépés, amivel tisztán tarthatod a szárítógépet

A szárítógép tisztítása nem tűnik fontos feladatnak, hiszen tiszta ruhák kerülnek bele, így a gép sem lehet piszkos – vagy mégis? Bizony, a szárítógépben rengeteg kosz tud felhalmozódni a szöszöktől kezdve azoktól a szennyeződésekig, amelyek nem jöttek ki a mosás során a ruhákból. Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen és alaposan tisztítsd a szárítógépet (is).

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin