Maximális átalakulás, zéró panel hangulat – Egy 10. emeleti panellakás sikertörténete Székesfehérvárról

Ez alkalommal Székesfehérvárra visz az utunk, egy paneltömb 10. emeletének 68 nm-es lakásába. Az ingatlant Norbert és családja még épp a lakáspiaci árak berobbanása előtt tudta megvásárolni, ahogy ők fogalmaznak: az utolsó pillanatban. „A lakáson viszont érződött, hogy rég esett már át bármilyen renováláson, ezért tudtuk, hogy komoly munkák előtt állunk. Bár a bontást mi magunk végeztük, a „visszaépítéshez” már szakemberek segítségét kértük. Nehezítő tényező volt viszont, hogy nem egy brigád végezte a felújítást, hanem egyesével kerestünk meg szakembereket mindig az adott feladatnak megfelelően. Az ő koordinálásuk és a folyamatok összeegyeztetése nem kis kihívás volt. Ezt a feleségemmel együtt menedzseltük.”

ILYEN VOLT A LAKÁS

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

A 10. emeletről lévén szó, az egyik legnagyobb kihívást a fűtéscsövek jelentették Norberték számára. Ezeket mindenhol gipszkarton mögé rejtették. Ahogy álmennyezetet is kapott a lakás egésze, ezek fölött futnak a villanyvezetékek. Lettek új radiátorok, és megtörtént az amperbővítés is. „Nem könnyítette meg a dolgunkat az sem, hogy nagyon pici a lift a házban, így sok mindent a lépcsőn kellett felcipelnünk.”

A felújítás maga 3 hónapig tartott, a család közel fél éve vette birtokba a lakást. Mostanra érzik úgy, hogy mindennek a végére értek. Elmesélve könnyűnek tűnik, de a renoválás kellős közepén egy cseppet sem volt az. Mint mondják, maguk álmodtak meg mindent előzetesen, és nagyon szeretik a végeredményt. „Ezért éri meg a 10. emeletre költözni: a kilátás mindent visz”

ÍME, A PAZAR VÉGEREDMÉNY

Galéria / 13 kép

Megnézem a galériát

Ezekről a sikertörténetekről se maradj le:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.