#vegyélhazait – Esküvői dekoráció kizárólag magyar alkotók munkáiból

Letitgrow

Aki egy kedves aprósággal szeretné megajándékozni a vendégeit az esküvőjén, a Letitgrow virágmagos csomagocskáival vagy minimézeivel biztosan sikert arat. A virágok amellett, hogy szépek, táplálékul szolgálnak a méheknek és más beporzó rovaroknak. Sok minta közül lehet választani, és a virágmagos csomagocskák ültetőkártyaként is használhatók. Ha szeretitek a virágokat, és általában a természetet, érdemes körülnézni esküvői meghívó kínálatunkban is.

Jelmondatunk: Aki ültet egy növényt, hisz a jövőben.

Elérhetőség: https://letitgrowflowers.hu

Telefon: +36703788438

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Vintage Dekoráció – Mecz Gyöngyi

Mecz Gyöngyi vagyok, a vintagedekoracio.com webáruház megálmodója és alapítója. Egyedi terveim alapján, saját kezűleg készítek dekorációs tárgyakat csapatommal. 25 éve vagyok vállalkozó, volt egy üzletem, ahol bútorok felújításával foglalkoztam. Ezt 12 évig csináltam. Aztán esküvők és rendezvények dekorálására váltottam, közben megtanultam virágot kötni. Annak ellenére, hogy egészségügyit végeztem, anyukámtól örökölt kézügyességemet kamatoztatom jelenleg is. Öt évvel ezelőtt megalapítottam a Vintage Design – Mecz Gyöngyi nevű webáruházamat, ahol lakásdekorációs tárgyakat és ajándéktermékeket tervezek. Az idő múlásával is szívem csücske maradt az esküvő. Számos köszönőajándékot és nászajándékot tervezek, mert hiszem, hogy mindegyiknek különlegesnek és egyedinek kell lennie. Termékeim varázsa abban rejlik, hogy kézzel készítjük őket, és szinte minden esetben egyedi felirat vagy grafika/festés kérhető rájuk. Sok-sok örömteli visszajelzés érkezik vásárlóinktól, amit jó részt ennek köszönhetünk.

#vegyélhazait – Esküvői dekoráció kizárólag magyar alkotók munkáiból

Anna, az Esküvőnrajzoló

4+1 DOLOG – A FELEJTHETETLEN ÉS MESÉS ESKÜVŐKÉRT.

Van valami – illetve valaki –, akire nem is gondolsz az esküvőtök kapcsán: Szia! A nevem Anna, és esküvő illusztrátor vagyok! Az én szerepem a nagy napotokon, hogy elbűvöljem a vendégeiteket, és életreszóló emlékeket rajzoljak rólatok és az esküvőtökről. Mesés villámportéim alkalomhoz illő szórakozást biztosítanak vendégeitek számára, apró színes akvarell képeim pedig lenyűgöző módon örökítik meg a nagy nap legszebb pillanatait.

Mivel emelhetem még inkább az est fényét?

ÉLŐ RAJZ AZ ESKÜVŐTÖKÖN

  • #ESKÜVŐNRAJZOLÓ: Lerajzolom a násznépet!
  • DIGITÁLIS PORTRÉ ILLUSZTRÁCIÓ fotó alapján: évfordulóra, meghívóhoz, vendégkönyhöz, játékokhoz
  • ESKÜVŐI GIF-EK INSTAGRAMRA: egyedi feliratok, animációk csak nektek
  • KREATÍV PÉNZÁTADÓ: fondorlattal készült diorámák, melyek az összeg kivétele után is szépek
  • KÉPESLAPNYI AKVARELLEK: színes illusztrációk az esküvő fontos pillanatairól!
  • +1 A VALAMI KÉK: az esküvőtök egy illusztrátor szemén keresztül, albumként átadva! Hogy akár egy nap ebből mesélhessétek el gyerekeiteknek a boldogságotok történetét.

Weboldal: http://www.eskuvonrajzolo.hu

Galéria / 7 kép

Megnézem a galériát

Lillydekor

Szászi Lilla vagyok, a Lillydekor megalkotója. Imádok kézműveskedni és virágot kötni, így ezt a kettőt ötvözöm a műveim megalkotásánál. 
Élethű örökvirágokkal dolgozom, képeket, boxokat, pénzátadókat, csokrokat, kitűzőket, karszalagokat, szülőköszöntőket, hajdíszeket, asztaldíszeket és emlékdobozokat készítek belőlük.
Mottóm: Virággal szép az élet!

Várlak Facebook oldalamon.

Galéria / 9 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.