Forrás: Getty

#vegyélhazait – És tedd széppé azzal a karácsonyt II.

BB Dekor Shop

A BB Dekor Shop kézzel és szeretettel készített egyedi adventi koszorúkat, ajtókopogtatókat, és asztaldíszeket kínál vásárlói részére. A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás az év minden szakaszában más és más hangulatú, mindig az aktuális szezonnak és trendnek megfelelő készlettel tölti fel webáruházát, így otthonotok hangulatát csupán néhány egyszerű kattintással fel tudjátok dobni. Megrendeléseitek legtöbbször 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek (az ország bármely pontján) házhozszállítással vagy csomagponti átvétellel. Számunkra a legnagyobb öröm az, amikor vásárlóinktól pozitív visszajelzést kapunk, ezért díszeinket a lehető legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel készítjük, hogy új tulajdonosaiknak hosszú ideig mosolyt csaljanak az arcukra. “Az aktuálisan elérhető díszeket a www.bbdekorshop.hu webáruházban tekinthetitek meg.”

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Design & Decor Store

Magyar, anya-lánya vállalkozás vagyunk. Gyöngyi és Anita, azaz anya és lánya által megálmodott, kézzel és természetesen szívvel-lélekkel készült termékek tárházának alakítottuk ki a Design & Decor Store-t. Célunk, hogy minél különlegesebb és egyedibb termékeket alkossunk, hogy különböző technikák alkalmazásával varázsoljunk csodás termékeket mindennapjaitokba. Gyöngyi, aki magas szinten bánik a fonallal, horgolt, kötött termékeket készít, valamint a makramé varázslatos világába is elkalauzol Bennünket. Anita, aki a virágok megszállottja, alkot selyemvirág és szárazvirág dekorációkat, azoknak, akik a természetet becsempésznék otthonukba, esküvőjükre vagy munkahelyükre. Keress Bennünket az info@ddstore.hu e-mail címen vagy a www.ddstore.hu webshopon egyedi kérésekkel, ötletekkel, és mi igyekszünk megalkotni a kívánt terméket.

Galéria / 5 kép

Megnézem a galériát

PandArt

Sántáné Nagy-Pál Andrea vagyok. Szegeden a Rajz- és Művészettörténeti Tanszéken végeztem grafikusként. 2021 nyarán álmodtam meg az egyelőre gyerekcipőben járó kis vállalkozásomat, amit szívvel lélekkel csinálok Budapesten. Fő profilom az akvarellfestés. Az ezzel a technikával készült képeimet digitalizálom, így nyerik el végső formájukat! A #vegyélhazait csoportban is megmutattam már pár alkotásomat. Többek között printeket és képeslapokat is. Ezek megrendelhetők tőlem üzenetben az npandart@gmail.com e-mail címen. A karácsonyi kollekcióm printjei 20*15 cm-esek és egységesen 1990 Ft-ba kerülnek.

Galéria / 18 kép

Megnézem a galériát

Tiffany Andi ajándék- és dísztárgyak

A nevem Farkas Andrea. Pomázon élek és alkotok. 4 fiam nevelése mellett 2004-ben ismerkedtem meg a Tiffany ( rézfóliás) technikával, és szerettem bele végérvényesen a színes üvegek varázslatos világába. Megrendelésre dolgozom, munkáim nagy részét magam tervezem ( sokszor közösen a megrendelővel), néha saját álmaimat valósítom meg, gyakran másokét. Szeretem a kihívásokat, a változatosságot, az egyediséget, szeretem szabadjára engedni a kreativitásomat. Minden darabot KÉZZEL, SZÍVVEL, SZERETETTEL készítek, és azzal a biztos tudattal engedem útjára, hogy szépsége vidámságot, melegséget teremt maga körül új otthonában. Karácsonyra leginkább mécsestartókat, napfogókat ajánlok, melyek  varázslatos hangulatot teremtve emelik az ünnep meghittségét, FÉNYT és CSODÁT hoznak az otthonunkba.  Még több karácsonyi csoda a weboldalamon található.

Galéria / 8 kép

Megnézem a galériát

Szidi Csetreszboltja

Mindig fontos volt számomra, hogy szép és minőségi tárgyakkal vegyem körül magamat, melyeket én készítek. Néhány évvel ezelőtt megnyílt Szidi Csetreszboltja webáruházam, a www.lakasbol-otthon.hu, ahol az általam készített dekorációk, egyedi ajándékok is elérhetővé váltak. Karácsonykor pedig kinyílik a világ, ünnepi díszítésünkkel megmutathatjuk, milyen stílus áll hozzánk közel, mi az, amitől otthon, a kényelmes fotelünkból körülnézve mosolyra szalad a szánk. Ehhez nyújtok segítséget, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebbet, vagy hogy tökéletesen személyre szóló ajándékokat választhasson szeretteinek.

Galéria / 6 kép

Megnézem a galériát

Vintage Dekoráció – Mecz Gyöngyi

Mecz Gyöngyi vagyok, a Vintagedekoració webáruház megálmodója és alapítója. Egyedi terveim alapján, saját kezűleg készítek dekorációs tárgyakat csapatommal. 25 éve vagyok vállalkozó, volt egy üzletem, ahol bútorok felújításával foglalkoztam. Ezt 12 évig csináltam. Aztán esküvők és rendezvények dekorálására váltottam, közben megtanultam virágot kötni. Annak ellenére, hogy egészségügyit végeztem, anyukámtól örökölt kézügyességemet kamatoztatom jelenleg is. Öt évvel ezelőtt megalapítottam a Vintage Design – Mecz Gyöngyi nevű vállalkozásomat, amellyel a lakásdekorációs tárgyakkal és ajándéktermékekkel foglalkozó webáruházamat, a www.vintagedekoracio.hu -t üzemeltetem. A webáruházban található termékeimet olyan embereknek ajánlom, akik szeretik különleges, stílusos dekorációkkal díszíteni otthonukat, és akiknek fontos, hogy egyedi ajándékot adjanak szeretteiknek.

Galéria / 3 kép

Megnézem a galériát
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.