Forrás: Getty

Varázsszín a kényelem jegyében – Tedd barátságosabbá otthonod!

Annak ellenére, hogy a Pantone idén a gyönyörű very peri árnyalatot választotta az év színének, egy másik szín lesz számodra a befutó, ha barátságosabb, melegebb otthonra vágysz. Kíváncsivá tettünk? Akkor görgess lejjebb, és megtudod, hogy melyik ez az árnyalat.

Egy nyugtató hatású trendszín

Az olyan vezető festékgyártók, mint például a Mark Farrow & Ball, megválasztották az idei év legnyugtatóbb színét, ami egyben barátságosabbá varázsolja a lakásunkat. Ez pedig nem más, mint a ZÖLD! Ezen belül bármilyen árnyalatot választhatunk: dönthetünk egy sötétebb olívazöld mellett, de akár egy lágy zsálya vagy menta is jó választásnak bizonyul. De miért van ilyen hatással ránk ez a szín? Ennek magyarázata viszonylag egyszerű: a zöld a természetet, az egészséget és az újrakezdést szimbolizálja.

Dekorációs tippek

Ha nem szeretnénk egy egész szobát zöldre festeni, akkor természetesen haladhatunk kisebb léptekkel is. Válasszunk ilyen árnyalatú díszpárnahuzatokat, takarókat, dekorációs tárgyakat, gyertyákat, vázákat stb.

Ehhez adunk pár inspiráló ötletet:

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.