Forrás: Getty

Válaszd az elegancia színét – 5 ok, amiért érdemes arannyal dekorálni

1. Különleges és egyedi kinézet

Hidd el, ha aranyat használsz a dekorációhoz, akkor egyik ismerős lakásában sem fogsz hasonló díszítéssel találkozni. Sokan ódzkodnak ettől a színtől, ezért nem túlságosan elterjedt, de pont ezért fog egy nagyon különleges és egyedi kinézetet kölcsönözni az egész élettérnek. Légy te a bátor, és ejts ámulatba minden vendéget az arany lakásoddal!

2. Magas minőségérzet

Az arany és az arany szín a minőséget jelképezi, így még ha nem is a nemesfém, csak a szín díszíti a lakást, az sokkal minőségibbnek fog hatni. Egy arany képkeret, csillár vagy tükör nagyon sokat tud lendíteni az egész helyiség összhatásán.

Válaszd az elegancia színét – 5 ok, amiért érdemes arannyal dekorálni
Forrás: Getty

3. Színekkel való kombinálhatóság

Mivel nem túlságosan kirívó az arany szín, így a legtöbb dizájnba jól bele tud olvadni. Amikor régen sok aranyat használtak a tehetős emberek otthonuk dekorálásánál, akkor is mindenféle színnel kombinálva tették ezt, így mi is nyugodtan szabadon engedhetjük a fantáziánkat. Inspirációt keresve akár különböző kastélyok berendezését is érdemes lehet megnézni.

4. Értéknövelő hatás

A magas minőségérzetnél már volt szó erről, de ez nem csak az érzetre igaz, akár a pénztárcánkon is meglátszódhat. Ha eladásra kínáljuk a lakást, amiben van egy kis arany dekoráció, akkor az eladási ára magasabb lehet, főként azért, mert a lehetséges vevőknek meg fog akadni a szemük az arany dekoráción.

Válaszd az elegancia színét – 5 ok, amiért érdemes arannyal dekorálni
Forrás: Getty

5. Időtálló dizájn

A minőség sosem fog kimenni a divatból, ezzel együtt pedig az arany helye biztos. A meghatározó stílusok jönnek és mennek, de mivel az arany dekoráció a legmodernebb lakásokban is jól mutat, egy teljes felújítás után is használható marad az összes ilyen dekorációs elemünk.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.