Túl a sövényen: kerttervezés és kertrendezés | Otthontervezők 2. évad 10. rész

Sokszor a háztulajdonosok az otthon szépítésére fókuszálnak, míg a kert kivitelezését elodázzák. Az esztétika, a funkcionalitás és a gyakorlati igények hármasában persze nem könnyű megtalálni azt, mire is vágyunk igazán – vagy éppen mire képes a telkünk be nem épített területe. A tervezési fázisban fontos a legapróbb részleteket is átgondolni, hogy később olyan kertünk lehessen, amivel minden tekintetben kiegyezünk. Dorogi Gabriella ezúttal a Plantart projektmenedzserével, Herbszt Ágnessel beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább), vagy Google Podcasts-en, Apple Podcast- en és a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.