Forrás: Getty

Tárolóhelyre van szükséged? Íme 5 zseniális trükk erre

Ha nem egy hatalmas lakásban élsz, akkor minden négyzetcentiméterre szükséged van. A tárolóhely aranyat ér, ezért szerezz be minél több multifunkcionális bútort, illetve használj ki minden üres helyet. Erre hoztunk 5 szuper trükköt.

Tető alatt

Akkor sem kell kétségbeesned, ha a tetőtérben laksz, hiszen a tető alatt is kialakíthatsz szuper tárolóhelyeket, mindössze annak lejtését kell erre felhasználnod, így az sem lesz elvesztegetett hely. Tény, hogy nem tudsz odatenni egy magas szekrényt, de egy lépcsőzeteset igen, vagy akár készíthetsz Te magad is egyet, ami a plusz tárolóhelyen kívül még térelválasztónak is tökéletesen megfelel.

Az ágy vagy kanapé alatt

Az olyan bútorok, mint a kanapé vagy az ágy, rendkívül sok helyet foglalnak. Ha azonban olyan darabokat választasz, amelyek lábon állnak, akkor nyersz némi tárolóhelyet, hiszen ezek alá is tudsz pakolni. Kaphatók már olyan guruló dobozok, melyeket könnyedén be tudsz tolni és ki is tudsz húzni.

Az ajtó mögött

Az ajtó mögötti üres helyről a legtöbben megfeledkeznek, pedig ide is el lehet rejteni pár dolgot. Szerelj fel kampókat, hogy fel tudd akasztani a kabátokat vagy a köntöst, de speciális tárolókban akár a takarítószereket is el tudod itt rejteni.

Tárolóhelyre van szükséged? Íme 5 zseniális trükk erre
Forrás: Getty

A lépcső alatt

A tető alatti megoldáshoz hasonlóan a lépcső alatti helyet is ki tudod használni, ellenkező esetben csak üresen állna, ami egy kis lakásban nagy hiba. Ide is elhelyezhetsz akár egy komódot vagy egy polcrendszert. Ha pedig egy méretpontos darabot csináltatsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy a legkisebb helyet is ki fogod használni.

A plafonon

A fal már tele van képekkel és más dekorációkkal, de még szükséged van tárolóhelyre? Mit szólnál ahhoz, ha a plafonra szerelnél például egy függő polcot? Ez a megoldás nem csak dekoratív, de számos tárgyat is rá tudsz pakolni.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.