Forrás: Getty

Kedvenceink tiszteletére – Az állatok világnapja alkalmából szuper válogatást készítettünk nektek

Így kedveskedj kiskedvencednek egy kényelmes kuckóval:

Az állatok számára a fekhely különlegesen fontos, hiszen a kiegyensúlyozott hétköznapjaikhoz (csakúgy, mint nekünk embereknek) elengedhetetlen egy kényelmes, biztonságos hely, ahová visszavonulhatnak. Ha bent lakik veled a cicád vagy a kutyusod, ez a 3+1 DIY fekhely tipp garantáltan elnyeri a tetszését.  

A kinti kutyusokról sem feledkeztünk meg, főleg nem a tél közeledtével. Ezért van útmutatónk csináld magad kutyaházakhoz is. Emellett mutatunk képeket és videókat is hozzájuk, hogy minél könnyebben elkészíthesd a meleg, kényelmes kutya- vagy cicaházat.

Vagy éppen szuper cicalak ötleteket keresel? Erre is tudunk mit mutatni. Itt vannak például az alábbi megoldások, melyeket magad is elkészíthetsz a ház körül megtalálható alapanyagokból is.

Így könnyítsd meg kutyusod vagy cicád mindennapjait:

A vihar vagy a tűzijáték sok gazdi számára okoz gyomorgörcsöt, hiszen a négylábúak nagy része retteg az erős hangoktól. Szerencsére nem kell tehetetlenül néznünk a szenvedésüket, hiszen van pár praktika, amit bevethetünk az idegesség csökkentésének érdekében.

Bár a legjobbat akarjuk nekik, előfordulhat, hogy nem ismerünk minden rájuk veszélyes dolgot. Ezért is állítottuk össze ezt a listát olyan gyakori háztartási termékekről, melyek nagyon rizikósak kiskedvencünk számára.

Így könnyítsd meg a saját és kisállatod mindennapjait

A kisállattartás rengeteg örömöt, nevetést és boldog pillanatot hoznak a szürke mindennapokba, azonban a kutyusok és cicák szokásai néha bosszúságra is okot adnak. A konyhakert például gyakran esik áldozatul nekik – legalábbis ha nem fogadjuk meg az alábbi tanácsokat.

A csapadékos időszakok különösen nehezek, hiszen a sáros tappancsok állandó takarítást igényelnek. Ezekre is összeszedtük a legjobb megoldásokat, melyek sok időt spórolnak meg nekünk.

A kisállatok koszos tappancsain kívül az állandó szőrhullás okozhat még folyamatos problémát. Kiskedvenceink szőrszálai makacsul tapadnak a bútorokba és szövetekre, ezért muszáj szakszerű módszerekkel felvennünk velük a kesztyűt.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.