Forrás: Getty

Valójában csak ezekre a tisztítószerekre van szükséged ahhoz, hogy otthonod könnyen tisztán tarthasd

Miért csak négy tisztítószerre van szükség?

Bár a piacon számos speciális tisztítószer kapható, általános esetben négy termék elegendő ahhoz, hogy gondoskodjunk otthonunk tisztaságáról és higiéniájáról. A tudatos válogatás ráadásul költséghatékony is, hiszen nem feltétlenül kell minden egyes helyiséghez másik tisztítószert vásárolnunk. Válassz minőségi, sokoldalú készítményeket, és használd őket okosan a takarítás során.

1. Fertőtlenítőszer

A fertőtlenítőszer elengedhetetlen a konyhában és a fürdőszobában, ahol a legtöbb baktérium és kórokozó található. Segít megelőzni a betegségek terjedését, és biztosítja a friss, higiénikus környezetet. Használhatod a konyhapult, a mosdókagylók, a WC és egyéb felületek fertőtlenítésére, sőt, szükség esetén felmosáshoz is.

2. Általános felülettisztító

Az általános felülettisztító a legtöbb felületre használható, például a konyhapultra, az asztalokra, a szekrények, az ajtók és ablakok tisztítására. Egy megbízható felülettisztító hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és a foltokat, miközben friss és tiszta illatot hagy maga után. Szintfenntartó takarításhoz tökéletes választás.

3. Zsíroldó

A zsíroldó különösen hasznos a konyhában, ahol segít eltávolítani a makacs zsírokat és ételmaradékokat, és tisztává varázsolja a háztartási készülékeket anélkül, hogy kárt tenne bennünk.

4. Textiltisztító

Kaphatók már speciális kárpit- és textiltisztító sprayk, amelyek a szőnyegek, függönyök, párnák és más textíliák felfrissítésében lesznek a segítségedre a lakás minden helyiségében.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.