Itt az Otthontervezők podcast 8. része: ilyen a jövő intelligens háztartása

Okosotthon: ilyen a jövő intelligens háztartása  

Ami néhány éve még csak egy futurisztikus mozifilm lett volna, az mára sok esetben a valóság. Telefonról kontrollálható termosztátok, hangvezérlésű kapcsolók, napszakra és időjárásra reagáló automatizált funkciók: az okosotthon sok esetben nem csupán megkönnyíti az életünket, de biztonságot is nyújt. Milyen hétköznapi vagy épp luxust jelentő funkciók építhetőek be a rendszerbe? Mitől lesz igazán komfortos és energiatakarékos egy okosotthon?  

Utólagosan is „okosítható” az életterünk? Dorogi Gabriella ezúttal Balogh Zoltánnal, az Elektro-Kamleithner vezetőjével beszélget.  

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

És ne maradjatok le további értékes tartalmainkról sem! Kövessetek minket TikTokon, Instagramon és Facebookon, ha pedig kérdésetek van, írjatok nekünk az otthonokesmegoldasok@marquardmedia.hu e-mail címre.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.