Forrás: Getty

Így tedd a lakásodat fogadóképessé 15 perc alatt, hogy többé ne  legyen teher a vendégvárás

1.       Takarítsd fel a teret

Mint tudjuk, egy gyors takarítás csodákra képes. De mely helyiségeket érdemes a leginkább rendbe tenni, ha kevés időd van? Tegyél rendet, amennyire csak tudsz, hajtogasd össze a takarókat, rázd fel a párnákat, és pakolj el, tedd rendbe a kint lévő tárgyakat. Csak azokra a helyiségekre koncentrálj, ahol a vendégek tartózkodnak majd.

2.       Gyors fürdőszoba tisztítás

Van olyan tér, amely a rendrakás során különös figyelmet igényel: a mosdó! Bármelyik fürdőszobát is használják majd a vendégek, mindenképpen gondoskodjunk egy alapos, de egyszerű tisztításról. Cseréld le gyorsan a kéztörlőt, töröld át a mosdókagylót nedves törlőkendővel, gyorsan sikáld át a vécét, és kész is.

3. Kapcsolj be zenét

A megfelelő zenék azonnal megalapozzák a jókedvet. Érdemes már a vendégek megérkezése előtt betenni a kedvenc slágereinket, mivel ez azonnal feldob minket is, és széles mosollyal nyithatunk ajtót.

4.       Állítsuk be a világítást

Az első lépés a vendégek számára meleg és barátságos hangulat megteremtésében az, hogy egy kicsit tompítjuk a világítást – kerüljük a harsány fényt, ha azt szeretnénk, hogy oldott hangulat legyen.

5.       Gyújts meg egy gyertyát vagy füstölőt

A kellemes illat pozitívan fog hatni a vendégekre, ha megérkeznek. Gyújtsunk meg egy illatgyertyát vagy egy füstölőt, a lényeg, hogy minél kellemesebb legyen lakásunk atmoszférája. 

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.