Ezt SOHA nem gondoltad volna! Ezt a 3 hétköznapi tárgyat tárolhatod a fagyasztóban

Ezt SOHA nem gondoltad volna! Ezt a 3 hétköznapi tárgyat tárolhatod a fagyasztóban

A fagyasztóba a legtöbben zöldséget, fagylaltot, pizzát és húst teszünk – mást nem. Pedig vannak olyan hétköznapi dolgok, melyeknek szintén szoríthatunk ott helyet.

Ötletládához ad!

Miben fogadunk, hogy eddig Te is csak a fentebb felsoroltakat vagy azokhoz hasonlókat raktál a fagyasztóba? Gondoltad volna, hogy teljesen hétköznapi dolgokat is betehetsz? Ha nem, akkor görgess lejjebb, és biztosan meglepődsz.

#1 – Levelek

Igen, jól olvastad! Természetesen nem arra gondolunk, hogy az összes levelet a fagyasztóban tárold. Ha azonban egy olyan levélről van szó, amit már lezártál, de ismét ki kellene nyitnod, mert például kimaradt belőle egy fontos dokumentum, akkor tedd be a fagyasztóba. Ennek a trükknek köszönhetően nem kell kidobnod a borítékot, hanem egyszerűen ki tudod nyitni. Ehhez egyzserűen tedd egy műanyagzacskóba a levelet, majd 2 órán át hagyd a fagyasztóban.

#2 – Farmer

A farmernek nem a szekrényben van a helye? Nem, ha azt szeretnéd, hogy minél tovább tudd hordani. Minél többször mosod ki a farmered, annál előbb használódik el, vagyis azt kell mindig szem előtt tartanod, hogy minél később legyen annyira koszos, hogy ki kelljen mosnod. Ennek az egyik legjobb módja, ha a farmert pár órára beteszed a fagyasztóba, így megsemmisíted a textilbe bejutott baktériumokat, és nem lesz büdös a nadrágod. Ezt a trükköt természetesen csak akkor van értelme alkalmazni, ha nem foltos a farmer, hiszen azokat nem tudja eltüntetni a fagyasztó.

#3 – Gyertyák

Ezt a praktikát mindenkinek ajánljuk, aki szeret gyertyát gyújtani, ugyanis ennek hála az sokkal tovább fog égni. Tedd be a gyertyát a fagyasztóba és csak akkor vedd ki, ha meg szeretnéd gyújtani. A hideg hatására jelentősen megnövelheted a gyertya élettartamát.

Hírlevél feliratkozás

Ha nem akarsz lemaradni az Otthonok & Megoldások cikkeiről, akkor iratkozz fel hírlevelünkre mielőbb!

Feliratkozom
Promóció 4 hasznos kiegészítő, ami egy sportos otthonban nélkülözhetetlen

Az ízig-vérig sportos emberek élete ízig-vérig sportos otthont kíván. Kezdjük ott, hogy a felszerelésnek kell tároló, a bemelegítéshez és a nyújtáshoz pedig elegendő hely. No, meg persze néhány hasznos kiegészítő is jól jön, hogy a lelkesedés és a lendület töretlen maradhasson. Ez utóbbiakat gyűjtöttük össze alább.

Promóció Okosan bánnál az energiával? Adunk hozzá 4 tuti tippet

Az energia nagy kincs, és nem olcsó mulatság. Nincs hát más választásunk, muszáj okosan bánni vele. Mutatjuk is, hogyan.

Tipp 4 lakberendezési tárgy, amivel energiát spórolhatsz

Az idei őszi és téli szezonban minden a spórolásról szól. Nem meglepő, hogy mindenki különböző trükkökkel próbálja csökkenteni a fogyasztást. Jelen esetben azt szeretnénk bemutatni, hogy bizonyos lakberendezési tárgyakkal is spórolhatsz az energián.

Otthon Lakberendezés csavarokkal – És happy enddel

Egy otthon kialakításánál biztosan előfordulnak meglepetések, és az már csak a kreativitáson és a fantázián múlik, hogy ezeket a javunkra fordítsuk. Anya és fia költözését több újratervezés is megelőzte, visszatekintve azonban minden úgy lett jó, ahogy alakult.

Stílus Ez az 5 lakberendezési trend már lejárt lemez

A trendek mindig jönnek és mennek, a lakberendezők pedig időről időre összegzik, mik nem tartoznak már a divatos kategóriába. Így történt ez 2022-ben is, mi pedig tolmácsoljuk a lakberendezők ítéletét. Eláruljuk, melyik trendek mellett nem voksolnának már (legalábbis egy ideig) a profik.

Stílus Lehet, hogy neked nem való a kék a lakberendezésbe? Íme, 5 árulkodó jel

A kéket a lakberendezés örök kedvencének tartják, hiszen rengeteg fajta időtálló megoldást lehet ezzel a színnel megvalósítani. Azonban nem mindenki egyforma, így megeshet, hogy hozzád vagy a te lakásodhoz egyáltalán nem passzol. Ne érezd emiatt rosszul magad, csupán ismerd fel időben, nehogy megutáld az otthonod.

Tipp Állandóan hideg van a lakásban? Ez a 4 leggyakoribb ok

Egy hideg lakás nem csak kellemetlen és bosszantó, de hosszútávon még káros is az ingatlanra nézve. Épp ezért annyira fontos, hogy mielőbb kiderítsd, mi okozza ezt a problémát.

Stíluskerék

minimál
klasszikus
egzotikus
retro
nőies
rusztikus
konyha
nappali
háló
fürdő
dolgozó
gyerek
fekete
fehér
hideg
meleg
pasztell
élénk
Pörgess
Mehet

Stílus

Helyiség

Szín

Pörgesd meg a kereket, vagy forgasd be a tárcsákat ízlésed szerint és nézd meg a neked szóló tippünket!

Megjelent a legújabb Otthonok és Megoldások magazin