Forrás: Getty

Ezt SOHA nem gondoltad volna! Ezt a 3 hétköznapi tárgyat tárolhatod a fagyasztóban

Miben fogadunk, hogy eddig Te is csak a fentebb felsoroltakat vagy azokhoz hasonlókat raktál a fagyasztóba? Gondoltad volna, hogy teljesen hétköznapi dolgokat is betehetsz? Ha nem, akkor görgess lejjebb, és biztosan meglepődsz.

#1 – Levelek

Igen, jól olvastad! Természetesen nem arra gondolunk, hogy az összes levelet a fagyasztóban tárold. Ha azonban egy olyan levélről van szó, amit már lezártál, de ismét ki kellene nyitnod, mert például kimaradt belőle egy fontos dokumentum, akkor tedd be a fagyasztóba. Ennek a trükknek köszönhetően nem kell kidobnod a borítékot, hanem egyszerűen ki tudod nyitni. Ehhez egyzserűen tedd egy műanyagzacskóba a levelet, majd 2 órán át hagyd a fagyasztóban.

#2 – Farmer

A farmernek nem a szekrényben van a helye? Nem, ha azt szeretnéd, hogy minél tovább tudd hordani. Minél többször mosod ki a farmered, annál előbb használódik el, vagyis azt kell mindig szem előtt tartanod, hogy minél később legyen annyira koszos, hogy ki kelljen mosnod. Ennek az egyik legjobb módja, ha a farmert pár órára beteszed a fagyasztóba, így megsemmisíted a textilbe bejutott baktériumokat, és nem lesz büdös a nadrágod. Ezt a trükköt természetesen csak akkor van értelme alkalmazni, ha nem foltos a farmer, hiszen azokat nem tudja eltüntetni a fagyasztó.

#3 – Gyertyák

Ezt a praktikát mindenkinek ajánljuk, aki szeret gyertyát gyújtani, ugyanis ennek hála az sokkal tovább fog égni. Tedd be a gyertyát a fagyasztóba és csak akkor vedd ki, ha meg szeretnéd gyújtani. A hideg hatására jelentősen megnövelheted a gyertya élettartamát.

Iratkozz fel hírlevelünkre!
Hozzájárulok, hogy a Fundamenta-Lakáskassza Kft. és a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hírlevel(ek)et (reklám) küldjön számomra az Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.