Korábban arról írtunk nektek, hogy hogyan állítsátok konyhátokat az egészséges életmód szolgálatába. Most pedig folytatjuk a tippek sorát.
Rendezd át a kamrát
Dobálj ki minden felesleges vagy lejárt szavatosságú ételt, a középpontba pedig az egészséges hozzávalókat tedd. Szerezz be egyforma tárolókat, így a dizájnt sem kell nélkülöznöd a konyhaszekrényben vagy a kamrában. A csoki mehet hátra, a teljes kiőrlésű liszt pedig előre.
Takarítsd ki a hűtőt
Talán mondani se kell, de ez egy elengedhetetlen lépés – bár nem csak akkor, ha új étrendbe kezdünk. A zöldségeket, gyümölcsöket tartsd átlátszó edényekben, így mindig rögtön ehhez fogsz nyúlni, ha nassolni támad kedved.
Fel a nyúlcipőt
Ha elfáradna a lábat főzés közben, vedd elő a legkényelmesebb sportcipődet, és abban forgasd a fakanalat. Az is segít, ha a konyhapult előtt egy szőnyeget helyezel el, így kevésbé lesz megterhelő a napi menü elkészítése.

Forrás: Europress
El a sütit és az alkoholt a szem elől!
Légy trükkös saját magaddal szemben is, a süteményt és az alkoholos italokat rakd fel a konyhaszekrény felső polcára, így nem lesz szem előtt a csábítás.